Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til USA

Amerikas forente stater, eller USA består av 50 ulike delstater og grenser til Canada i nord og Mexico i sør. Hovedstaden er Washington D.C og er verdens tredje største land etter Russland og Canada.

Hva er det å gjøre i USA?

USA er et allsidig land, og her finner du alt i fra ørken, snø, vakker natur, solfylte strender og byer med høye skyskrapere. Besøker du Florida vil du finne sumplandsskapet Everglades med både krokodiller og blinkende skilt som advarer at de er pumaer i nærheten. Ta en tur på sumpbåtene og la håret fly i vinden, eller slapp av på South Beach i Miami og nyt de latinamerikanske vibbene. Besøker du Pensacola og området nord i Florida vil du finne gulfshores som er noen vakre strender som strekker seg gjennom Florida og Alabama. New Orleans er jazzens by og her finner du den kreolske kulturen, fantastisk mat og musikk på alle gatehjørner. Er du mer interessert i storbylivet besøk New York og drøm deg bort blant skyskraperne og all den fantastiske shoppingen som finnes her. Her kan du ta båt fra Battery Park og se Ellis Island hvor emigrantene kom inn for å få et bedre liv sent på 1800-tallet tidlig på 1900-tallet. Tar du båten videre kommer du til Frihetsgudinnen, selve symbolet på USA. Har du lyst til å se den Midvesten og de frodige jordbruksområdene. Besøk Theodore Roosevelt nasjonalpark og nyt naturen og se de store bisonoksene i sitt naturlige landskap, eller se prærien i Kansas og ‘Trollmannen fra OZ’ museet.

Om du har lyst til å utforske vestkysten å ta en tur til San Fransisco Tech hovedstaden i USA. Her finner du en by som resirkulerer som bare det, fantastisk shopping og den pittoreske Golden Gate Bridge som er selve symbolet på byen. Om du har tid besøk Alcatraz, det nedlagte fengselet som Al Capone engang var fengslet i. Har du lyst til å utforske flere steder i California har du LA som er film og skuespillerbyen. Her finner du Hollywood Walk of Fame og yoga på hvert et hjørne, samt flere tusen som kommer for å leve drømmen i denne byen. Ønsker du å oppleve Grand Canyon besøk Nevada og stop i Las Vegas for de storslåtte showa og Casino så langt øye ser. Den vakre naturen finner du i Yellowstone og om du ønsker et kaldere klima besøk Alaska og den fantastiske naturen der.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i USA?

Befinner du deg i en storby er den enkleste måten å komme seg rundt i USA med kollektivtransport. De største byene har et oversiktlig togsystem, og en rekke byer har også et trikkesystem som dekker byen. Skal du bevege deg ut av byen og ønsker å utforske er den beste måten å komme seg rundt med bil. Da får du også sett alle de småstedene og bruke den tiden du trenger på hvert sted. Om du skal fra ene siden av landet til det andre anbefales det å fly, siden du vil spare mye tid.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer i USA?

De mest populære tidene å ta ferger i USA og fra USA er fra juni- august i høysesongen. Været i USA er veldig fint om våren og på sensommeren så om du kan bestill fergeturene utenfor sesongen for å få de beste prisene. Om dette ikke er mulig husk å bestill i god tid på forhånd.

USA har kulturer fra fra hele verden og spiller en dominerende rolle i verdens kulturlandskap. Landet er berømt for sine mange turistmål som spenner fra skyskraperne i Manhatten og Chicago, de naturlige vidundrene, Yellowstone og Alaska, til de varme, solrike strender i Florida, Hawaii og det sørlige California.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Cape May-Lewes Ferry
  • Få pris
 • Catalina Express
  • Få pris
 • Hy-Line Cruises
  • Få pris
 • Balearia Caribbean
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i USA