Gedser til Rostock Ferge

Gedser Rostock fergeruten knytter Danmark med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Scandlines. Det er opp til 10 avganger dag med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gedser Rostock fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gedser - Rostock Fergeselskaper

  • Scandlines
    • 10 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gedser Rostock priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gedser Rostock ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gedser Guide

Gedser ligger på sørsiden av den danske øya Falster i Gulborgsund kommune på Skjelland. Gedser er Danmarks sørligste by og har en befolkning på ca. 760. Byen er veldig viktig med tanke på økonomi siden den ligger nær Østersjøen. Gedser var det første stedet som tyske tropper kom i land på når Danmark ble okkupert i 1940. En rekke pansrede biler og infanteritropper skjulte seg i fergen fra Rostock, og slik avanserte de inn i Danmark når skipet la til kai.
Gedser ligger på øya Falster og her finner du Gedser odde som er det sørligste punktet i Danmark.
En fergerute opererer fra den lille byen til Rostock i Tyskland. Denne ruten har vært i drift siden 1995 av
Scandlines. Turen over fra Gedser til Rostock tar omtrent 1 time og 45 minutt.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock er den største byen i den nordlige delstaten Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersjøkysten, på bredden av Warnow-elven. Byens universitet, University of Rostock, ble grunnlagt i 1419 og er en av de eldste i Tyskland og også et av de eldste i verden. Universitetets botaniske hage, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åpen for offentligheten og er et deilig sted å besøke. Rostock er også hjemsted for den årlig Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store seilskip og museum fartøyer. Festivalen er svært populær og tiltrekker omkring 1.5 millioner besøkender hvert år.

Byens havn er en av de viktigste havnene i Europa og er Tysklands største. Det er fergeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer) og Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter).