Sandefjord til Strømstad Ferge

Sandefjord Strømstad fergeruten knytter Norge med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 28 Uke overfarter på Sandefjord Strømstad ruten mellom Norge og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sandefjord - Strømstad Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Color Line
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sandefjord Strømstad priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sandefjord Strømstad ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sandefjord Guide

Sandefjord ligger i Vestfold Fylke og er godt kjent for vikinghistorie og den lukrative hvalfangsten som gjorde byen til den rikeste i landet. Gravstedet Gokstadhaugen ble funnet i 1880, og er en av de viktigste vikingfunnene i Norge. Skipet som de gravde frem fra Gokstadhaugen utstilles ved Vikingskiphuset i Oslo. Byen har også den tredje største handelsflåten i Norge. I Sandefjord finnes det en rekke butikker, restauranter og byens sentrum er sjarmerende med en blanding av nye og gamle hus.

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune i Vastra Gotaland i Sverige. Strømstad er ligger ved elvemunningen til Stromsan, og har en historie som kan dateres tilbake til 1500-tallet når tømmer ble transportert langs elven for å bli solgt til forskjellige skip. Over tid ble Strømstad en viktig by for shipping og i andre delen av 1700-tallet begynte byen og blomstre mye takket være sildefiske. Dette var med på å legge grunnlaget for de som skulle vise seg å være symbolet for Strømstad, nemlig Strømstad spa og resort.
Den eldste delen av Strømstad by er Bukten. Her kan du få en fantastisk utsikt utover havnen og båtene fra de lave rekkehusene. Disse husene ble påbegynt i slutten av 1700-tallet og de holdt på med å bygge dem under hele 1800-tallet. I Bukten ligger også Strømstads eneste gjenværende brosteinsbelagte gate. I følge lokale historier var de en kvinne som bar alle stenene til denne gaten.
Det er fergeforbindelser til Sandefjord, og overfarten tar ca. 2 timer og 30 min.