Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Hong Kong

Hong Kong er et selvstendigt område på Kinas sørkyst, som er berømt for sin imponerende skyline og naturlige havn. Det ligger like under ’Krepens Vendekrets’ og er omgitt av Sørkinahavet, som resulterer i et fuktig subtropisk klima.

Hong Kong er kjent som et av verdens ledende finansielle senter, og er hjemsted for over 1200 skyskrapere og er en av de tettest befolket byene i verden. I motsetning til den tunge økonomiske innflytelsen, har Hong Kongs innbyggere mange spennende overtro. For eksempel er tallet ’4’ aldri på en bygning, på grunn av likheten sin til det kantonetiske ord for ’dø’.

Dette er også kjent som stedet, hvor øst møter vest, noe som avspeiles i blandingen av den britiske historien og tradisjonelle østlige skikker. Dette er tydelig i de mange vestlige fastfood kjeder, som ligger side om side med kantonetiske gatemarkeder.

Hong Kong er et fantastisk sted for ens smaksløker. The Temple Street Night Market er et animeret knutepunkt for lokale produkter som spenner fra wonton suppe og dim sum til cder og husholdningsartikler, alle til priser, som kan forhandles om.

Det kunne ikke være lettere å reise rundt i byen, da den har et av de mest utviklede offentlige transportssystemene i verden.

Vekk fra den travle konkrete jungelen, finner man mange kulturelle steder og monumenter. Mai Po Nature Reserve på nordkysten, bør være på ens liste. Man kan nyte en gåtur langs flytende boardwalks omgitt av mangrover og tusenvis av figler, avhengig av tidevannet. Sørg for å at med en kikkert og unngå å ha på lyst tøy, da det kan skremme de ville dyrene.

Hvis man kommer til Lantau Island, er Tian Tan Buddha statue en must-see. Den veier 202 tonn og sitter over 260 trinn, som er verdt å stige. Man kan ikke ta med kjøtt eller alkohol til Tian Tan grupper.

Hong Kong er godt forbundet fra både Kina og Macau. Det er ruter til Hong Kong havn, flyplass og Kowloon havn fra Shenzhen og Guangzhou i det sørlige Kina.

Ture fra det sørlige Kina tar omkring 45 minutter og det er 2-7 avganger om uken. Hvis man reiser fra Macau, kan man komme til Hong Kong på ca. en time, med hyppige tjenester hver dag.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • TurboJet
    • Få pris

Ruter og havner i Hong Kong