Cotai Water Jet
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cotai Water Jet

Cotai Water Jet tilbyr en premium høyhastighetstjeneste som forbinder Hong Kong og Macao.

Cotai Water Jet har direkte fergeruter mellom havnene Macao, Taipa, Hong Kong, Kowloon og Skypier på Hong Kong International Airport, noe som tjener lokalbefolkningen og internasjonale turister til Macao og Hong Kong. Selskapet har en gjennomsnitt på mer enn 80 overfarter per dag, og har 14 spesiallagede katamaraner som kan transportere 400 passasjerer og kan nå opptil 40 knop. Ombord finner du et utvalg av lugarer som passer for ethvert budsjett. I standard lugaren kan du slappe av og nyte turen i avslappende omgivelser, og du kan kjøpe snacks og drikke om du måtte ønske det.

Cotai førsteklasse er lokalisert på det øverste nivået i båten og her kan du nyte utsikten mens du får gratis snacks og drikke, medreknet i billetten er også prioritert avstigning når du har nådd destinasjonen din.

Om du ønsker det lille ekstra kan du prøve Cotai VIP. Dette er et privatrom som tar opptil 8 passasjerer. Her kan du nyte fremdragende service, ro og du kan kose deg med gratis mat og drikke.

Bruk directferries.no for å finne Cotai Water Jet sine rutetider, priser og hvordan bestille Cotai Water Jet fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Cotai Water Jet med alternative fergeselskaper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.