Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Canada

Canada er berømt for sine ærefryktinngytende kulisser og dyreliv, og er et sant mersterverk av naturen. Det nordamerikanske landet er tynnt befolket, men de karismatiske byene Vancouver, Montreal og Toronto tilbyr livlige getaways vekk fra baklandet.

Canada har generelt en kaldere klima, og er knutepunkt for utenførs vinter aktiviteter. Whistler Mountain i British Columbia har godt pulver til snowboarding. Man kan surfe dønningene i Nova Scotia eller kajakker ned den storslåtte South Nahanni elv i Northwest Territories.

Canada har også noen av verdens mest imponerende parker. Gwaii Haanas National Park Reserve ligger i den sørligste delen av Haida Gwaii, 130 km fra den vestlige kysten. Det har varme kilder, gamle totempæler, nedgravninghuler og pukkelhvaler kan ofte ses omkring de 150 små øyene.

Canada har imidlertid mer å by på enn imponerende sjøer og skoger. Vancouver har et pulserende og klassisk natteliv med eksklusive bar og restauranter, mens Montreals arkitektur fra det 18. århundret og moderne kunstscene, kan begejstre enhver reisende. Man bør også besøke Royal Ontario Museum i Toronto, siden det er et av de største naturhistoriske museene i Nord-Amerika.

For å få en smak av ekte kanadisk kultur, kan man prøve lokale fisker, ost og bakeverk i Granville Island Public Market. Vær på utkikk etter de nasjaonle favorittene slik som pountine, Montreal-stil bagels og lakser jerky.

Canada har alt man trenger for en fantastisk ferie, så book en ferge til Canada i dag. Det tar under tre timer at krysse grensen fra Seattle, USA med hyppige avganger til Victoria, British Columbia.

Det er også mindre hyppige avganger fra Campbell Island, Vancouver Island,Swindle Island, Graham Island og Prince Rupert til forskjellige havner på kysten av British Columbia.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • BC Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Canada