Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Cork havn

 • Med bil

  Fra Cork sentrum ta D28 mot Douglas og Ringaskiddy. Ringaskiddy havn er ca. 30-40 minutter fra Cork sentrum.

 • Med tog

  Der er ingen direkte togforbindelse til havnen. Den nærmeste togstasjon er i Cork sentrum. For mer informasjon ta kontakt med Irish Rail på +353 21 450 67 66/ 21 450 77.

 • Adresse

  Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork

 • Cork Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cork før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cork Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Cork Ferge servicer

Cork Guide

Cork Guide

Cork er Irlands annen by og er bygget på en øy med de to kanaler av elva Lee på hver side. Dette gir byen en kompakt og skarp definisjon. Cork har stor sjarm, en historie med intellektuell uavhengighet og en overraskende kosmopolitisk følelse over seg. Overalt finner man beviser om Corks historie, som et stort handelssenter med gråstenskaje, gamle magasiner og elegante bruer over elva. I sin tid var mange av byens gater seilløper; St. Patricks Street hadde kjeft for seilende skip ig på fortauet i Grand Parade kan man se fortøyninger som daterer tilbake til det 18. århundre. Cork er en viktig havneby, men føles ikke riktig kommersiell. Det er lykkedes å gjenskape byens sjarm fra fortiden og samtidg være en moderne og dynamisk by med populære forsteder.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.