Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Irland

Irland er øya med over 40 forskjellige farger grønt og er den tredje største øya i Europa. Her finner du historier om gnomer, whisky og Dublin med sine mange musikere.

Hva er det å gjøre i Irland?

Du vet at når du er i Irland når du møter gjestfrie og åpne mennesker. Her trenger ikke du gå på de store konsertene for å se dyktige musikere, de finnes på pubene der de normalt vis har det de kaller ‘sessions’ eller på Grafton Street i Dublin der til og med U2 og Ed Sheeran har spilt. Dublin huser ikke bare musikk, men også St James Gate Brewery, hjemmet til Guinness. I 1759 ble stedet leidd for 9000 år av Arthur Guinness til en pris på £45 i året.

Reiser du ut på den irske landsbygda vil du finne bølgende grønt landskap med fjell og daler. Kjører du fra byen Cork til Kerry må du ta Healy pass. Denne ruten tar deg til noen av de vakreste delene av landet, og kan sykles for de som er ekstra spreke. Tar du styrkeprøven på sykkel vil du kunne se majestetiske fjell, elver og Beara- halvøya. Har du lyst på et eventyr av en kjøretur og vil se forskjellige steder i Irland anbefales ‘The Wild Atlantic Way’. Denne turen er en av de lengste kystrutene i verden, og strekker seg helt fra Donegal i nord, til Cork i sør. På turen går du forbi avslappende strender, landsbyer, fine surfesteder, fjell og du får blant annet kjøre gjennom fylkene Clare, Galway og Kerry.

Et besøk I Irland er ikke fullkomment uten et besøk til klippene i Moher. Se solnedgangen her, du kommer ikke til å angre.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Irland?

Befinner du deg i byene er det enkelt å komme seg rundt på offentlig transport, skal du besøke småstedene er det lurt å enten leie bil eller se etter busselskaper som har ekskursjoner til forskjellige steder. Besøker du Irland over lengre perioder og vil se mest mulig av landet er det definitivt bil som gjelder.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Irland?

Været i Irland er maritimt og du vil få 50% mer regn enn det du finner i Storbritannia. Vinteren er mild og sommeren kan være varm, men det er alltid veldig skiftende. De mest populære tidene å reise til Irland er i juli. Hvorfor ikke legg turen til juni eller august når fergeprisene er lavere. Husk å bestill god tid i forveien for å få de beste tilbudene.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Irish Sea
  • Få pris
 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Brittany Ferries
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Irland anmeldelser

 • "Fergereise"

  Takk, alt var som det skulle være - en effektiv service.

  Les mer Les mindre
 • "En flott båtreise!"

  Bra lugar, god mat, mange gode steder for spise/drikke. Liten, fin solavdelig med basseng og salatbar på toppen.

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Caen og Portsmouth på "Mont St Michel""

  En behagelig tur, med aktiviteter og underholdning fra barn, passende infrastruktur, butikker, masse av plass til å bevege seg og til å hvile, behagelige lenestoler og masse av sitteplasser med utsikt over vannet. Badene var også passende og rene. Eneste ting, som ikke virket korrekt var wifi. Pat og familien.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Irland