Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Holyhead havn

 • Med bil

  Holyhead havn ligger på Anglesey i nord Wales og er bare 100 m fra enden av A55 motorveien. Det tar ca. 1 timer og 40 minutter fra Chester, 2 timer fra Liverpool, 20 minutter fra Manchester og 3 timer og 15 minutter fra Birminghamn når du reiser i bil.

 • Med tog

  Holyhead tog stasjon ligger på hovedlinjen og kan nås fra hele Storbritannia. Reisetiden er ca. 4 timer fra London og 2 timer fra Manchester. Stå av toget ved Holyhead stasjon og følg skiltene til terminalen. Det finnes også taxi og buss til og fra terminal 1. For mer informasjon og booking, se vår tog til Holyhead eller tog til Wales side.

 • Adresse

  Port of Holyhead, Holyhead, Anglesey, Gwynedd LL65 1DQ

 • Holyhead Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Holyhead før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Holyhead Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Holyhead Ferge servicer

Holyhead Guide

Holyhead Guide

Unionen av England og Irland i 1880 opphøyet behovet for å forbedre veiruten fra London tiL Dublin, og Holyhead dukket opp som en premiehavn, mest på grunn av sin beliggenhet som det tetteste punkt mellom Irland og den engelske kyst. Holyheads senter er bygget rundt om St. Cybis Kirke. Denne ble bygget inne i en av Europas eneste fort, med bare tre vegger (den fjerde veg var havet som pleide å komme opp til fortet). Romene bygget også et fyr på toppen av Holyhead fjell inneni Mynydd y Twr, som er en forhistorisk bygning. Bosettelsen i området daterer tilbake til forhistoriske tider og her kan man finne runde hytter, begravelseskamre og stående stein. Holy Øy (Ynus Gybi) er velsignet med Angleseys beste sceneri.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.