Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Portsmouth havn

 • Med bil

  Portsmouth har utmerkede veiforbindelser og kan lett nås fra London, Dover og Channel Tunnel. M275 bringer den nasjonale motorveinettet til havnen.

 • Med tog

  Det er regelmessig togservice mellom Portsmouth og London Waterloo – reisen tar 85 minutter. Tjenester til London Victoria passere Chichester, Brighton og Gatwick.

 • Parkering

  Det er parkeringsplasser i havnen. Bruk venstre veibane ved inngangen til innsjekkingen i området og følg skiltene. Handikap parkering er tilgjengelig i første etasje. Parkeringsplassen er drevet av APCOA.

 • Adresse

  Brittany Ferries Wharf Road, Portsmouth, PO2 8RU Condor Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8SP

 • Portsmouth Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Portsmouth før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Portsmouth Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Portsmouth Ferge servicer

Portsmouth Guide

Portsmouth Guide

Portsmouth er Storbritannias første flåde stasjon og har en halvøy, Portsea Øy, på den østlige side av dens store havn. Oldtidens romere reiste en festning på den nordlige kanten av denne lille øy og en liten havn ble utviklet under den normanniske æra. Men denne placering ble ikke fult utbyttet før Tudor tider, da Henrik III bygde verdens største tørdokk her, og gjorde Portsmouth til en royal verft. Den har blomstret siden dengang og i dag er byen en stor industriby, havnen tilstoppet med flåde fregatter, ferger til fastlandet eller Isle of Wight, og svermer av dredges og slepebåter. Det gamle Portsmouth ligger omkring sin opprinnelige havn og har bevart noen geogiske og turdo tegn. Øst heraf er Southsea, en resident forstad av terrasser med feriesteder langs stranden, hvor dusinvis av B&B ligger side om side med historiske flåde monumenter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.