Strømstad til Sandefjord Ferge

Strømstad Sandefjord fergeruten knytter Sverige med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 28 Uke overfarter på Strømstad Sandefjord ruten mellom Sverige og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Strømstad - Sandefjord Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Color Line
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Strømstad Sandefjord priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Strømstad Sandefjord ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune i Vastra Gotaland i Sverige. Byen har en liten befolkning på omtrent 6.500 mennesker, men av historiske grunner har den fortsatt status som by. Strømstad er ligger ved elvemunningen til Stromsan, og har en historie som kan dateres tilbake til 1500-tallet, når tømmer ble transportert langs elven for å bli solgt til forskjellige skip. Over tid ble Strømstad en viktig by for shipping, og i andre delen av 1700-tallet begynte byen og blomstre mye takket være sildefiske. Dette var med på å legge grunnlaget for det som skulle vise seg å være symbolet for Strømstad, nemlig Strømstad spa og resort.
Den eldste delen av Strømstad er Bukten. Her kan du få en fantastisk utsikt utover havnen og båtene fra rekkehusene. Disse husene ble påbegynt i slutten av 1700-tallet og de holdt på med å bygge de under hele 1800-tallet. I Bukten ligger også Strømstads eneste gjenværende brosteinsbelagte gate. I følge lokale historier var det en kvinne som bar alle stenene til denne gaten.
Det er fergeforbindelser fra Strømstad til Sandefjord, og overfarten tar ca. 2 timer og 30 min.

Sandefjord Guide

Havnebyen Sandefjord ligger i Vestfold Fylke og er en moderne by som har en interessant historie med blant annet hvalfangst, og utgravinger av en av de største vikingfunnene i Norge på Gokstadhaugen. Byen ligger ca. 120 km fra Oslo, og er populær blant turister. I sentrum er det et godt utvalg av restauranter og kafeer, og ved havna er det en fiskehandler som er kjent god kvalitet på fisk og andre delikatesser. Bysentrumet er også veldig fint, og har en blanding av nye og gamle hus.

Det er fergetjenester fra havna i Sandefjord til Strømstad, samt andre destinasjoner langs kysten i Norge.