Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2635 ruter og 682 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til England

Med en kulturelt mangfoldig befolkning på omkring 53 millioner, er England splittet i ni regioner, og deretter arranger etter fylker, kommuner og byer.

Hovedstaden, London, er det tettest befolket området i hele Storbritannia, med omkring 13 millioner innbyggere. Dette er landets senter for handel, politikk og lov, og også en stor turistmagnet med mange attraksjoner, monumenter og historiske bygninger.

Som en øy er England og i det hele tatt Storbritannia, et fantastisk reisemål å nå med ferge, og det er et godt utvalg av havner rundt i landet. Portsmouth Internationale fergehavn mottar ferger direkte fra Isle of wight, Frankrike, Spania og Kanaløyene, og er en av de første ”grønne” terminalene i Storbritannia. Utover Portsmouth, leverer havnene i Plymouth og Newhaven også en port til England fra Frankrike, Spania og Kanaløyene.

Verdens travleste passasjer fergehavn er i Dover, som ligger på den østlige spissen av den sørlige kysten. Omkring 16 millioner passasjerer passerer gjennom Dover havn årlig fra havnene i Calais og Dunkerque. Kanal ferger til Dover er generell de raskeste, mest regelmessige og billigste ruter i landet. For dem som søker en raskere, men dyrere løsning, er det også Kanal tunnelen.

For dem som ønsker å reise over Nordsjøen fra Holland eller Tyskland, er den mest direkte ruten fra Hook of Holland til Harwich. Servicen drives av Stena Lines super ferger, to gange daglig, året rundt. Det er også daglige servicer til det nordlige England fra Amsterdam til Newcastle og Rotterdam og Zeebrugge til Hull. Disse seiler om natten, og gir en mulighet for å ankomme uthvilet og klar til den videre reisen.

Hvis man reiser til England over det Iriske Hav, er det avganger fra Dublin og Belfast til Liverpool, og begge overfarter tar omkring 8 timer. Avhengig av ens endelige reisemål, kan det være bedre å seile via Wales eller Skottland, siden overfartene er raskere og mer regelmessige. Muligheter inkluderer overfarter fra Dublin eller Rosslare i Ireland til de walisiske havnene Holyhead, Fishguard og Pembroke eller fra de nordirske havnene Belfast og Larne til de skotske havnene Cairnryan og Troon. I alle tilfeller drives overfartene av moderne ferger med fremragende fasiliteter.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • Eurotunnel
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

England anmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Reiste 24. desember og tilbake 3. januar. Ingen av fergene var overfylte. Servicen om bord var vennlig. Ville booke igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Calais til Dover"

  Denne fergen var ganske fornøyelig, særlig fordi den var til tiden. Personalet på bildekket er vennlig, fergen var ren og varm (svlrt kald utenfor), mat og drikke utvalg av god og sitteplassene våre var behagelige. Takk.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i England