Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til England

England er et land som er en del av Storbritannia og har en mangfoldig befolkning med mange forskjellige kulturer. Landet er delt inni 9 regioner og innen disse er både fylker, kommuner og byer.

Hva er det å gjøre England?

Hovedstaden, London, er det tettest befolket området i hele Storbritannia, med ca. 13 millioner innbyggere. Dette er landets senter for handel, politikk og lov, og også en stor turistmagnet med mange attraksjoner, monumenter og historiske bygninger. Her kan du se alle de kjente severdighetene som ‘Big Ben’ og parlamentsbygningen, og om du liker musikaler har byen det meste av det som du kan tenke deg. Mangler du finstasen til en kveld ut på byen finner du noe i de utallige butikkene som byen huser.

Reiser du en time unna London kan du besøke den fine byen Brighton som ligger ved havet. Her kan gå en romantisk tur på den kjente Brighton pier og kjøre en av karusellene. Om du ikke vil det kan du nyte den friske sjøluften og dyppe beina i vannet, eller finne deg en konsert for kvelden med et eller annet lokalt band.

Har du lyst til å lære mer om vikinger og spise god mat er Yorkshire en region som må besøkes. Her finner du både vikinghistorie gjennom det interaktive Jorvik Viking senter og romersk historie finner du igjen i bygg rundt om. Yorkshire har også kloster fra middelalderen, parker, det kjente høylandsområdet ‘peak district’, tudor hus og mange lokale gårder. Mange av de lokale gårdene har også egne kafeer med lokalprodusert mat som du kan kose deg med. Har du ikke fått nok av Englands mange historiske bygg anbefales et besøk til Durham med den kjente katedralen og universitetet som finnes her.

Vil du oppleve et annerledes England kan du besøke Cornwall. Hertugdømmet er historisk og eksisterer fortsatt på papiret, så det er mange debatter som går om de er et eget land eller ikke. Her finner du en helt egen kultur, språk og mange fantastiske strender som Porthtowan Beach og Watergate Bay beach. I England er det kun du som setter grenser for hva du vil se.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i England?

Englands transportsystem er godt utbygd og befinner du deg i London kan du komme deg rundt byen 24/7 nesten med enten buss eller undergrunn. Skal du komme deg til forskjellige steder i England er tog den beste reisemåten for det tar ofte kortere tid på grunn av trafikk å komme seg til forskjellige steder. Om du likevel skulle ønske å kjøre er det mange steder utrolige steder som du kan se om du skulle leie bil.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til England?

De mest populære tidene å reise til England er i juli og august når de fleste skolene har ferie. Det er også da du får det beste været. Reiser du rundt mai vil du også kunne nyte landet, men til en litt billigere pris. September er også en fin måned og du kan være heldig og få noen varmere dager. Vinteren i England er sur og kald, men høsten kan være fin, spesielt om du skal besøke forskjellige naturskjønne områder.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • Irish Ferries
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Wightlink
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

England anmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Reiste 24. desember og tilbake 3. januar. Ingen av fergene var overfylte. Servicen om bord var vennlig. Ville booke igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Calais til Dover"

  Denne fergen var ganske fornøyelig, særlig fordi den var til tiden. Personalet på bildekket er vennlig, fergen var ren og varm (svlrt kald utenfor), mat og drikke utvalg av god og sitteplassene våre var behagelige. Takk.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i England