Dunkerque til Dover Ferge

Dunkerque Dover fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 12 avganger dag med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Dunkerque Dover fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dunkerque til Dover Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til England side.

Dunkerque - Dover Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 12 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dunkerque Dover priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dunkerque Dover ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dunkerque Dover Ferge anmeldelser

 • "Generelt"

  Jeg reiser jevnlig på Dover/Dunkerque ruten, og denne siste turen var som de andre turene jeg har hatt. Det er lett å booke og personalet er vennlige og hjelpsomme. Skiltning og retninger er klare. Skipene er behagelige og har gode fasiliteter. Svært god service.

  'Peter' reiste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "Fleksibilitet"

  En god overfart. Vi verdsetter virkelig fleksibiliteten i å kunne seile på et annet tidspunkt enn opprinnelig booket uden ekstra kostnader! På Dover – Dunkerque ruten fikk vi til og med lov til å komme med en tidligere ferge, selv om den skulle seile fem minutter senere.

  'Anonym' reiste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "Dunkerque - Dover"

  Jeg vendte tilbake til Dunkerque omkring 20 timer tidligere enn planlagt, og kunne endre billetten min til neste ferge uten problemer. Overfarten var god. Hele erfaringen min med directferries.co.uk har vært effektiv og svært lett. Jeg vil anbefale til alle.

  'Christopher' reiste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Det var en fornøyelse å reise med dette selskapet. Fleksibilitet og priser er virkelig en fordel!!!

  'Anonym' reiste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Les mer Les mindre

Dunkerque Guide

Dunkerque er en by beliggende i Nord avdeling i det nordlige Frankrike, og ligger omkring 10 km fra den belgiske grensen. Dunkerque er en industriby som er svært avhengig av stål, forarbeid av matvarer, skipsbygning og kjemisk industri. Byen har den tredje største havn i Frankrike, etter Le Havre og Marseille. Dunkerques attraksjoner inkluderer Musée Portuaire, som viser utstillinger av bilder om havnens historie, Musée dess Beaux-Arts, som har en stor samling av flamske, italienske og franske malerier og skulpturer, og Carnival i Dunkerque.

Skalldyr bys ofte på menyen, siden Dunkerque er en havneby. I byens sentrum finner man en god blanding av butikker omkring Place Jean Bart.

Det er en fergerute mellom Dunkerque og Dover, som seiler 11 ganger daglig.

Dover Guide

Byen og havnen Dover ligger i sørøst England i Kent. Den store havnen ligger på kysten av den engelske kanalen. Dover er verdens travleste passasjerhavn med ca. 16 millioner passasjerer, 2 millioner lastebiler, nesten millioner biler og motorsykler og 86.000 busser passerende gjennom havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvite krittklipper, som er et imponerende syn, når man kommer til havnen med ferge.

En populær turistattraksjon i byen er Dover Castle fra det 12. århundret, som står vakt over byen. Den middelalderske borgen er blitt beskrevet som ”nøkkelen til England” på grunn av betydningen sin gjennom århundre, og er også Englands største slott. I dag er slottet beskyttet av Scheduled Monument, noe som betyr at det er en nasjonalt viktig historisk bygning og arkeologisk område som er beskyttet mot uautorisert endringer. Det er også en fredet bygning og er internasjonalt anerkjent som en viktig struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord eies nå av English Heritage.