Dunkerque til Dover Ferge

Dunkerque Dover fergeruten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 12 avganger dag med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Dunkerque Dover fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dunkerque - Dover Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 12 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dunkerque Dover priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dunkerque Dover ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dunkerque Guide

Dunkerque er en by beliggende i Nord avdeling i det nordlige Frankrike, og ligger omkring 10 km fra den belgiske grensen. Dunkerque er en industriby som er svært avhengig av stål, forarbeid av matvarer, skipsbygning og kjemisk industri. Byen har den tredje største havn i Frankrike, etter Le Havre og Marseille. Dunkerques attraksjoner inkluderer Musée Portuaire, som viser utstillinger av bilder om havnens historie, Musée dess Beaux-Arts, som har en stor samling av flamske, italienske og franske malerier og skulpturer, og Carnival i Dunkerque.

Skalldyr bys ofte på menyen, siden Dunkerque er en havneby. I byens sentrum finner man en god blanding av butikker omkring Place Jean Bart.

Det er en fergerute mellom Dunkerque og Dover, som seiler 11 ganger daglig.

Dover Guide

Den engelske havnebyen Dover ligger i Kent sørøst i England. Byen ligger på den engelske kanalen på det smaleste stedet mellom England og Frankrike. Denne smale delen av den engelske kanal heter Doverstredet. Dover er også hjemmet til de ikoniske hvite klippene ved Dover som du ser når du går i land med ferge ved denne havnen. En annen ting som må ses er Dover Castle, som er det største slottet i England. Dette slottet ble bygget på 1100-tallet og har blitt beskrevet opp igjennom tidene som nøkkelen til England, på grunn av betydningen det har hatt igjennom historien. Slottet er vernet av ‘Scheduled Monument’ som betyr at slottet er viktig på nasjonalt plan og er et arkeologisk område som det ikke kan bli gjort noen uautoriserte endringer ved. Bygget er også internasjonalt anerkjent som en viktig struktur,og slottet, alle de hemmelige tunnelene og omgivelsen rundt eies av English Heritage.
Dover har verdens travleste passasjerhavn og hvert år reiser 16 millioner passasjerer, 2,1 millioner lastebiler, 2,8 millioner personbiler og motorsykler og 86,000 busser gjennom havnen hvert år. Dover er hovedhavnen for reisende mellom Storbritannia og Frankrike og videre inn i det europeiske fastlandet. Det er fergetjenester fra P&O Ferries, DFDS Seaways og MyFerryLink til Calais og Dunkrik fra her.