Calais til Folkestone Eurotunnel

Calais Folkestone Eurotunneluten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 Eurotunnelselskap, som seiler på denne Eurotunneluten, Eurotunnel. Det er opp til 53 avganger dag med seiltid fra ca. 35 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Calais Folkestone Eurotunnelute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Calais - Folkestone Eurotunnelselskaper

  • Eurotunnel
    • 53 Daglige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Calais Folkestone priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Calais Folkestone ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Calais Guide

Den franske havnebyen Calais ligger i nord- Frankrike, ca. 34 km over den engelske kanal fra den engelske havnen Dover. På en klar dag er det mulig å se de hvite klippene ved Dover. Gamlebyen i Calais, kjent som Calais-nord, er omgitt av kanaler og ligger på en kunstig øy. Den moderne havnen, kjent som St-Pierre, ligger sør i gamlebyen.
Man kan ta en tur oppi Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle byen. Strukturen ble bygget på 1200-tallet, og var opprinnelig et vanntårn som etterhvert ble brukt som fyrtårn helt til 1848.
Havnen i Calais er kjent for å ha mange besøkende fra England, og er den fjerde største havnen i Frankrike hvis en ser på passasjertall. Det er hovedhavnen til Frankrike for mange britiske turister, og er mindre enn 3 timers kjøretur fra Paris, Brussel og London, og sammenknyttet til flere motorveier. Det er fergetjenester fra Calais ca. hvert 30 minutt, med ca. 50 daglige avganger til Dover daglig. Overfarten er ca. 75 minutter.

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sørøstlige delen av England, i Kent på kysten av den engelske kanalen. Byen ligger i den sørlige enden av North Downs, hvor de møter havet. Byens havn brukes nå av byens fiskeflåte og av lystbåter.