Calais til Folkestone Eurotunnel

Calais Folkestone Eurotunneluten knytter Frankrike med England. I øyeblikket er det bare 1 Eurotunnelselskap, som seiler på denne Eurotunneluten, Eurotunnel. Det er opp til 50 avganger dag med seiltid fra ca. 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Calais Folkestone Eurotunnelute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Calais til Folkestone Eurotunnel Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til England side.

Calais - Folkestone Eurotunnelselskaper

 • Eurotunnel
  • 50 Daglige Avganger 35 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Calais Folkestone priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Calais Folkestone ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Calais Folkestone anmeldelser

 • "Rask tur til Storbritannia"

  Tok en rask tur tilbake til Storbritannia. Alt gikk godt og alt var i tiden.

  'Henricus' reiste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "Vorschlag"

  Ikke bare engelsk og fransk, man skal også kunne tysk.

  'Anonym' reiste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket igjen med Eurotunnel"

  Enda en gang ble vi forsinket med Eurotunnel. Dette er tredje gang! Informasjonen i havnen var ikke det samme som det de puttet på Twitter. På pluss siden var personalet muntert og vennlig.

  'Anonym' reiste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre
 • "Eurotunnel på Le Shuttle"

  En lett måte å krysse kanalen med kjøretøy. Billett arrangementer og fasilitetene er fremragende og personalet hjelpsomme.

  'Herbert' reiste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Les mer Les mindre

Calais Guide

Den franske byen og havn ligger i det nordlige Frankrike, omkring 34 km over den engelske kanalen fra den engelske havnen Dover. På en klar dag er det mulig å se White Cliff of Dover over smuget. Calais gamle by, kjent som Calais-nord, er omgitt av kanaler og ligger på en kunstig øy. Den moderne havnen, kjent som St-Pierre, ligger i den sørlige delen av den gamle byen.

Man kan ta en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle byen. Strukturen, som ble bygget i det 13. århundret, var opprinnelig et vanntårn som etterfølgende ble brukt som fyrtårn inntil 1848.

Havnen i Calais er velkjent for mange besøkende fra England og er den fjerde største havnen i Frankrike etter passasjertall. Det er hovedinngangen til Frankrike for mange britiske turister, og er mindre enn 3 timers kjøring fra Paris, Brussel og London, og er knyttet til flere motorveier. Det er en avgang fra Calais ca. hvert 30 minutt, med omkring 50 daglige avganger til Dover hver dag. Seiltiden er ca. 75 minutter.

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sørøstlige delen av England, i Kent på kysten av den engelske kanalen. Byen ligger i den sørlige enden av North Downs, hvor de møter havet. Byens havn brukes nå av byens fiskeflåte og av lystbåter.