Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Folkestone havn

 • Med bil

  Eurotunnel i Folkestone ligger ved junktion 11A på M20. Fra sør London tar det ca. 1½ time. Eurotunnel har selv-innsjekk, så ha din booking bekreftelse klar ved ankomst.

 • Med tog

  Det er en direkte tog til og fra London Victoria og London Charing Cross. Sentralstasjonen i Folkestone ligger ca. 2 km fra havnen. For mer infomasjon, se vår tog til Folkestone side.

 • Adresse

  Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX

 • Folkestone Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Folkestone før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Folkestone Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Folkestone Ferge servicer

Folkestone Guide

Folkestone Guide

Folkestone er et kystresort som ligger i Shepway distriktet i Kent, England. Byen var en normannisk festning på, eller nær, siden av Saxon Fort og ble berømt for sin forbindelse med klosteret St. Eanswythe. I det 7. århundre var Folkestone kjent som Folcanstan. Viking angrep var normalt for området og dette etterlod omfattende skader på bosettelsen av Folkestone helt inntil det 10. århundre, og selv etter Edward ”the confessor” kom til tronen i 1042. Omkring år 1920 avslørede et mindre jordskjelv restene av en romersk villa som var komplett med bad og hypochondria, en gårdsplass med en mosaikk gulv og et kjøkken med to peiser. Utgravningene ble fortaget av S.E. Winbolt.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.