Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2911 ruter og 612 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Spania

Kongeriket Spania er et land på den iberiske halvøya. Landet grenser mot Andorra og Frankrike i nord, i sør mot Gibraltar og Middelhavet og mot Portugal i vest. Spania består i tillegg til fastlandet av øygruppene Balearene og Kanariøyene.

Hva er det å gjøre i Spania?

Besøker du Spania vil du merke hvordan befolkningen elsker livet og se hvordan landet yrer av liv. Her finner du alt ifra fjell til de pene strendene langs Costa del la Lux og Costa del Sol. Du finner også steder der du kan surfe slik som i Cantabra. Det er flere livlige byer som er verdt et besøk slik som Madrid, Valencia, Sevilla, Barcelona and mange flere. Arkitekturen og minnesmerkene som finnes i disse byene er fantastiske. Er du interessert i vin bør du besøke vindyrkingsregioner som Galicia, Castilla y León og Rioja.

Barcelona er en av de byene som de fleste forbinder med fastlands- Spania i tillegg til hovedstaden Madrid. Hele byen er et stort kunstverk, og det er få steder som dette som byr på både strand og shopping på samme sted. Her kan du shoppe på steder som blant annet Plaza Catalunya og El Barri Gotic og ta deg en liten dukkert når du blir lei. Du kan ikke unngå navnet Antoni Gaudi i Barcelona. Kunstverkene hans finnes over hele byen, blant annet i Guellparken og Sagrada Familia. Sagrada Familia ligger på en høyde i bydelen El Carmel og er den berømte uferdige kirken, den ble påbegynt i 1882 og skal etter planen være ferdig i 2026, 100 år etter Gaudis død. Er du interessert i museum finnes Pablo Picasso museet i byen. Kunstneren flyttet til Barcelona i en alder av 14 år for å begynne på kunstskolen der faren hans underviste. Her finner du både kunst ifra når han var 14 år, skulpturer og mye mer.

Du kan ikke unngå Spanias hovedstad. Madrid er byen med tyrefekting og for mange fotballens by med laget Real Madrid.

Her må du oppleve god tapas, og hvorfor ikke bli med på ‘Madrid Food Tour’. En matreise gjennom Madrids gater med en rekke matmarkeder, tapasbarer, bakerier og delikatessesteder. Her får du lære om og smake på tradisjonell mat. Er du heldig får du kanskje ogsp høre flamenco-musikk på en av restaurantene eller tapasbarene.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Spania?

De fleste byene i Spania har et godt kollektivtilbud og i Madrid har du til og med en undergrunnsbane. For å kunne utforske Spania på best mulig måte og kunne se de stedene som du ikke vanligvis ser, anbefales det å leie en bil. Andre måter å komme seg rundt i Spania er å ta beina fatt eller sette deg i en taxi.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer i Spania?

Været i Spania er fantastisk på sommeren og derfor er det mange som besøker landet fra juni til august. Det er av den grunn høye fergepriser da. Om du kan legge turen til våren eller sensommeren vil du få mye bedre priser. Er dette ikke en mulighet, prøv og bestill i god tid i forveien for å få de beste prisene i høysesongen.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Spania anmeldelser

 • "God, men forsinkelser"

  Moderne, velutstyrte ferger med gode fasilieter om bord. Det var uheldig at det ikke var lugarer ledige på returreisen – det var en mindre behagelig ende på reisen min, å seile om natten i seter. Masser av folk sov på gulvet i restauranten! Overfarter ble forsinket med ca. 2 timer i begge retninger, det var frustrerende, særlig retur, da dette reduserte den tiden jeg hadde med venner i Frankrike. Personalet om bord var hjelpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den presise inngangen til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekreftelsen, som jeg hadde printet ut, skulle veksles til billetter (det skulle den på utreisen, men ikke på returreisen).

  Les mer Les mindre
 • "Hvordan kommer man av?"

  Instruksjonene til å komme av skipet var litt uklare. Jeg kunne ikke finne den rette utgangen og befant meg på vogndekket med flere andre mennesker som ikke ønsket å være det. Jeg tok tilbake opp heisen, og befant meg nå blant en flokk mennesker, som skulle ned igjen. Jeg endte presis, hvor jeg var før. Jeg fant endelig et medlem av personalet og spurte ham hvordan man kommer ut. Han sa bare ”walk” også ”in that direction”. Jeg fant en liten dør, og befant meg nå et sted, hvor jeg måtte passe på bilene, som var ivrige etter å komme ut og ikke vant til å ha fotgjengere i veien. Alt i alt, tydelige instruksjoner til hvordan man kommer av fergen, ville ha vært hjelpsomme.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Spania