Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Spania

Kongeriket Spania er et land på den iberiske halvøya. Landet grenser mot Andorra og Frankrike i nord, i sør mot Gibraltar og Middelhavet og mot Portugal i vest. Spania består i tillegg til fastlandet av øygruppene Balearene og Kanariøyene.

Hva er det å gjøre i Spania?

Besøker du Spania vil du merke hvordan befolkningen elsker livet og se hvordan landet yrer av liv. Her finner du alt ifra fjell til de pene strendene langs Costa del la Lux og Costa del Sol. Du finner også steder der du kan surfe slik som i Cantabra. Det er flere livlige byer som er verdt et besøk slik som Madrid, Valencia, Sevilla, Barcelona and mange flere. Arkitekturen og minnesmerkene som finnes i disse byene er fantastiske. Er du interessert i vin bør du besøke vindyrkingsregioner som Galicia, Castilla y León og Rioja.

Barcelona er en av de byene som de fleste forbinder med fastlands- Spania i tillegg til hovedstaden Madrid. Hele byen er et stort kunstverk, og det er få steder som dette som byr på både strand og shopping på samme sted. Her kan du shoppe på steder som blant annet Plaza Catalunya og El Barri Gotic og ta deg en liten dukkert når du blir lei. Du kan ikke unngå navnet Antoni Gaudi i Barcelona. Kunstverkene hans finnes over hele byen, blant annet i Guellparken og Sagrada Familia. Sagrada Familia ligger på en høyde i bydelen El Carmel og er den berømte uferdige kirken, den ble påbegynt i 1882 og skal etter planen være ferdig i 2026, 100 år etter Gaudis død. Er du interessert i museum finnes Pablo Picasso museet i byen. Kunstneren flyttet til Barcelona i en alder av 14 år for å begynne på kunstskolen der faren hans underviste. Her finner du både kunst ifra når han var 14 år, skulpturer og mye mer.

Du kan ikke unngå Spanias hovedstad. Madrid er byen med tyrefekting og for mange fotballens by med laget Real Madrid.

Her må du oppleve god tapas, og hvorfor ikke bli med på ‘Madrid Food Tour’. En matreise gjennom Madrids gater med en rekke matmarkeder, tapasbarer, bakerier og delikatessesteder. Her får du lære om og smake på tradisjonell mat. Er du heldig får du kanskje ogsp høre flamenco-musikk på en av restaurantene eller tapasbarene.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Spania?

De fleste byene i Spania har et godt kollektivtilbud og i Madrid har du til og med en undergrunnsbane. For å kunne utforske Spania på best mulig måte og kunne se de stedene som du ikke vanligvis ser, anbefales det å leie en bil. Andre måter å komme seg rundt i Spania er å ta beina fatt eller sette deg i en taxi.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer i Spania?

Været i Spania er fantastisk på sommeren og derfor er det mange som besøker landet fra juni til august. Det er av den grunn høye fergepriser da. Om du kan legge turen til våren eller sensommeren vil du få mye bedre priser. Er dette ikke en mulighet, prøv og bestill i god tid i forveien for å få de beste prisene i høysesongen.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Spania