Valencia til Mahon Ferge

Valencia Mahon fergeruten knytter Spania med Menorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmed GLE. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valencia Mahon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valencia - Mahon Fergeselskaper

  • Trasmed GLE
    • 1 Ukentlig Avgang 15 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valencia Mahon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valencia Mahon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia region i landet. Det er Spanias tredje største by, etter Madrid og Barcelona, og ligger ved bredden av Turia-elven på østkysten av den iberiske halvøy. Et av landets største purker, Albufera, ligger omkring 11 km sør for byen og er del av Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internasjonalt ry og er kjent for Las Fallas festival som avholdes i mars hvert år, for sin tradisjonelle valencianske keramikk og arkitekturen. Også populær blant turister er dens gamle snodde gater, som inneholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har fergeforbindelser til og fra Balearerne og Italia.

Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske øya Mallorca, og byens blanding av gamle og nye bygninger er populær blant turister. Byens travle havn er et av verdens naturlige dyptvannshavner og strekker seg og litt innenlands. En populær attraksjon i byen er Museu de Menora, som er det største museet på øya og har utstillinger som forteller historien om øyas arkeologiske fortid og har verker av fin kunst. Også populær blant turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har fergeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastlandet. Det er også fergeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også ferger til Ciutadella.