Hirtshals til Kristiansand Ferge

Hirtshals Kristiansand fergeruten knytter Danmark med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 14 min.

Det er 35 Uke overfarter på Hirtshals Kristiansand ruten mellom Danmark og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hirtshals til Kristiansand Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Danmark til Norge side.

Hirtshals - Kristiansand Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Color Line
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 14 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Kristiansand priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på øya Vendsyssel-Thy, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er nok best kjent for sitt fiskeri og fergehavnen. Fiskeri spiller en viktig rolle for byen og innbyggene dens, akkurat som turisme og leie av sommerhus. Nordsøen Oceanarium er et av Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt til mange utendørs aktiviteter.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Kristiansand Guide

Den norske byen og havn Kristiansand ligger på Skagerrak og inntil Kielerkanalen åpnet mellom Nordsjøen og Østersjøen, var det en viktig rute militært og geopolitisk. Kristiansand er en port for mange nordmenn til og fra kontinentet med regelmessige fergeavganger til Danmark. Det er også endestasjonen for en jernbanestrekning langs den sørlige kanten av det sørlige Norge. Byen fikk navnet sitt fra Christian IV som grunnla byen i 1964. ”Sand” delen av navnet refererer til det sandete landet, hvorpå byen ble bygget. Kristiansand er et populært turistmål, særlig om sommeren, og populære steder inkluderer Kristiansand Dyrepark, som ligger i den sørlige delen av byen.

Det er fergeforbindelser fra Kristiansand til Hirtshals i Danmark.