Hirtshals til Kristiansand Ferge

Hirtshals Kristiansand fergeruten knytter Danmark med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 14 min.

Det er 35 Uke overfarter på Hirtshals Kristiansand ruten mellom Danmark og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hirtshals - Kristiansand Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 14 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Kristiansand priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Kristiansand Ferge anmeldelser

 • "Punktlig og effektiv."

  Raskt, på tid og effektivt. Noe bråkete i restauranten på grunn av mange barnefamilier på lite område og lav takhøyde. Buffeen i restauranten kunne hatt mer smakfull mat.

  'Anonym' reiste på Hirtshals Kristiansand ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Manglende matservering"

  Vi fikk ingen informasjon om at man måtte forhåndsbestille baguetter. Derfor fikk vi ikke kjøpt noe å spise. Synes det er skammelig at de ikke har noe så enkelt som baguetter og rundstykker å få kjøpt.

  'Anonym' reiste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Punktlighet"

  skipet gikk presis fra Hirtsals og var framme i Kristiansand før forventet ankomst. Gode seter og lett å finne fram. Hyggelig betjening i taxfree - men den ene varen vi lette etter fantes ikke. Det var pipetobakk. Savnet stoler ute på dekk - og uteplassen var veldig liten. Burde vært gratis WiFi. Generelt godt fornøyd - kommer gjerne igjen.

  'Bjørg' reiste på Hirtshals Kristiansand ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Alt ok"

  Fornøyelse å reise. Huske å bestille buffet på overfarten – en stor opplevelse og deilig personale. Vi kommer igjen. VH familien Melkespann.

  'Finn Junge' reiste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er mest kjent for fiskeri og fergehavnen som ligger der. Fiskeri spiller en viktig rolle for økonomien for byen, og turisme spiller en viktig rolle i sommermånedene, siden mange leier ut husene sine. I Hirtshals finner du et av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.
Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt for å drive med mange utendørsaktiviteter.
Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.

Kristiansand Guide

Den norske byen og havn Kristiansand ligger på Skagerrak og inntil Kielerkanalen åpnet mellom Nordsjøen og Østersjøen, var det en viktig rute militært og geopolitisk. Kristiansand er en port for mange nordmenn til og fra kontinentet med regelmessige fergeavganger til Danmark. Det er også endestasjonen for en jernbanestrekning langs den sørlige kanten av det sørlige Norge. Byen fikk navnet sitt fra Christian IV som grunnla byen i 1964. ”Sand” delen av navnet refererer til det sandete landet, hvorpå byen ble bygget. Kristiansand er et populært turistmål, særlig om sommeren, og populære steder inkluderer Kristiansand Dyrepark, som ligger i den sørlige delen av byen.

Det er fergeforbindelser fra Kristiansand til Hirtshals i Danmark.