Hirtshals til Larvik Ferge

Hirtshals Larvik fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hirtshals Larvik fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hirtshals - Larvik Fergeselskaper

 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Larvik priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Larvik ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Larvik Ferge anmeldelser

 • "Få satt opp busser så folk kommer seg hjem!!"

  Båtturen var bra,men når man kommer til Larvik kl 0200 burde det ha vært satt opp buss ,så folk kan komme seg hjem. Og vente til 0430,var en kald fornøyelse ikke engang venteværelse på togstasjon var åpent😡

  'Bjørg' reiste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Rask og komfortabel overfart."

  Rask og komfortabel overfart. Meget god standard.

  'Sven Tore' reiste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Hirtshals - Larvik 27. juni 2016"

  I og med at vi kjørte motorsykkel ble vi geleidet til rett plass for motorsykler, kjapt og greit. Vi måtte selv stroppe fast syklene (varierer fra båt til båt/selskap til selskap). Det blir alltid kaos i heisen rett etter ombordstigning og man MÅ derfor belage seg på at det tar litt tid å komme seg opp på de øvre dekkene. Noen i reisefølget hadde bestilt buffet, andre ikke, men vi fikk god hjelp i restauranten og fikk ett bord til oss alle. Det er meget god service i restauranten, både mht etterfylling av mat og rydding av brukt bestikk, tallerkener og glass.

  'Dag Helge' reiste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Båttur"

  Veldig bra overfart med båten men litt for lite fasiliteter for unger rundt 9 år og oppover

  'Aage' reiste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er mest kjent for fiskeri og fergehavnen som ligger der. Fiskeri spiller en viktig rolle for økonomien for byen, og turisme spiller en viktig rolle i sommermånedene, siden mange leier ut husene sine. I Hirtshals finner du et av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.
Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt for å drive med mange utendørsaktiviteter.
Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.

Larvik Guide

Havnebyen Larvik ligger i Vestfold fylke omtrent 105 km sørvest for Oslo. Historien til Larvik går helt tilbake til 1671, når byen ble grunnlagt av Ulrik Fredrik Gyldenløve som var den første greven av Larvik. Larvik er hjemstedet til godset til Treschow-familien, som ble opprettet når den siste greven av Larvik gikk konkurs. I dag eies eiendommen av Millie-Maria Treschow som er ‘Norges rikeste kvinne’ Det er mye å se i Larvik, blant annet helleristningene på Haugen, Hedrum kirke, Thor Heyerdahls barndomshjem og Ulrik Fredrik Gyldenløves herregård.

Larvik har en daglig fergeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Innsjekkingen åpner 2 timer før avgang, og alle passasjerer skal være der senest 1 time før avgang.