Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Poole havn

 • Med bil

  Poole havn er lett tilgjengelig med gode veiforbindelser fra M3/M27, A31 og A35. Fra vest følg A35 til Poole og deretter ta A350 og følg skiltene til Ferries. Fra øst ta A348 fra Ferndown eller A35 fra Bournemouth. Når du kommer til Poole, følg skiltene til Ferries.

 • Med tog

  Poole togstasjon er godt knyttet til det britiske jernbanenettet, med regelmessige avganger fra London Waterloo og resten av Storbritannia. For mer informasjon og bestilling, se vår tog til Poole side. Havnen er ca. 20 minutters gang fra togstasjonen.

 • Parkering

  Det er parkeringsmuligheter ved havnen. Daglige prisene er fra £5. For mer informasjon, ring på +44 1202 440 220.

 • Adresse

  New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ

 • Poole Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Poole før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Poole Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Poole Ferge servicer

Poole Guide

Poole Guide

Poole er en kystby, havn og turistdestinasjon som ligger i det tradisjonelle amt Dorset i det sørlige England. Byen er kjent for sin store havn, som ligger på kysten av den engelske kanal. Pooles havne område har vært bebodd i over 2000 år. Byen ligger på en populær strekning av kysten, med Bournemouth i øst, Studland i sør og Jurrassic kysten i sørvest. Poole har raskt vokset og sandbankene, en liten spiss gjennom deler av havn munningen, er så populære at de har det fjerde største land valuta i verden. Det er eksklusive boliger både på sandbankene og i hele området som strekker seg øst fra havnen til The Avenue – den østlige grense av Poole.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.