DFDS Seaways

DFDS Seaways har et omfattende rutenettverk med overfarter til og fra Norge, Danmark, Storbritannia, Holland, Frankrike og servicer i Østersjøen.

DFDS Seaways har levert passasjer fergeservicer i mer enn 140 år, og har nå en flåte, som betraktes som en av de største av alle fergeselskaper.

DFDS Seaways gir en god opplevelse om bord på skipene deres, samt en transport for passajerer om reiser med bil som ønsker å reise rundt i Europa og resten av Skandinavia.

Utover deres Oslo – København, Esbjerg – Harwich og Amsterdam – Newcastle ruter, har DFDS Seaways også nylig overtaket ruter fra Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries og DFDS Lisco.

Bruk directferries.no for å finne DFDS Seaways seilplaner, priser og booke DFDS Seaways fergebilletter. Er du etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Bare rolig, vi sammenligner også DFDS Seaways med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle DFDS Seaways ruter

DFDS Seaways kundeanmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  'David' reiste med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  'David' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Reiste 24. desember og tilbake 3. januar. Ingen av fergene var overfylte. Servicen om bord var vennlig. Ville booke igjen.

  'Anonym' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Calais til Dover"

  Denne fergen var ganske fornøyelig, særlig fordi den var til tiden. Personalet på bildekket er vennlig, fergen var ren og varm (svlrt kald utenfor), mat og drikke utvalg av god og sitteplassene våre var behagelige. Takk.

  'Robert' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre