DFDS Seaways

DFDS Seaways består av et stort nettverk av fergeruter med flere ulike rutemuligheter til og fra Storbritannia, Frankrike, Nederland, Danmark, Norge og tjenester i Østersjøen.

Etter å ha levert fergetjenester i mer enn 150 år har virksomheten nå en skipsflåte som anses for å være en av de største av alle fergeoperatørene i verden. Bedriften started som et dampskipselskap i 1866, da Carl Frederik samlet sammen en rekke danske dampskip, som etterhvert ble den grunnleggende delen av DFDS-flåten.

DFDS Seaways gir flotte maritime opplevelser i form av minicruise, samt transporttjenester for passasjerer med kjøretøy som ønsker å reise rundt i Europa og Skandinavia.

I tillegg til overfartsrutene til Newcastle - Amsterdam, Harwich - Esbjerg og Oslo - København kryssinger som de har operert i mange år, har DFDS Seaways de siste årene kjøpt rutene til Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries og DFDS Lisco. Alle disse tjenestene opererer nå under navnet DFDS Seaways.

Bruk directferries.no for å finne DFDS Seaways sine rutetider, priser og hvordan bestille DFDS Seaways fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også DFDS Seaways med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle DFDS Seaways ruter

DFDS Seaways kundeanmeldelser

 • "Reise"

  Alt OK

  'Anonym' reiste med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fin opplevelse "

  Flott tur

  'Chriss%20tina' reiste med DFDS Seaways på Pearl Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Veldig grei tur"

  Kjekk tur

  'Jarle' reiste med DFDS Seaways på Pearl Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig transportetappe"

  Fergen mellom København og Oslo er en bekvem forflytning. Jeg dro en mandag kveld, hadde vanlig lugar med havutsikt, var på vei hjem. Ett enkeltrom over havet! Det er et godt tilbud av restauranter og underholdning ombord, men fullt mulig, slik jeg gjorde, å velge en fredelig stund i vinbaren med en tapastallerken! En hjemreise preget av null stress!

  'Liv' reiste med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre