DFDS Seaways
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

DFDS Seaways

DFDS Seaways består av et stort nettverk av fergeruter med flere ulike rutemuligheter til og fra Storbritannia, Frankrike, Nederland, Danmark, Norge og tjenester i Østersjøen.

Etter å ha levert fergetjenester i mer enn 150 år har virksomheten nå en skipsflåte som anses for å være en av de største av alle fergeoperatørene i verden. Bedriften started som et dampskipselskap i 1866, da Carl Frederik samlet sammen en rekke danske dampskip, som etterhvert ble den grunnleggende delen av DFDS-flåten.

DFDS Seaways gir flotte maritime opplevelser i form av minicruise, samt transporttjenester for passasjerer med kjøretøy som ønsker å reise rundt i Europa og Skandinavia.

I tillegg til overfartsrutene til Newcastle - Amsterdam, Harwich - Esbjerg og Oslo - København kryssinger som de har operert i mange år, har DFDS Seaways de siste årene kjøpt rutene til Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries og DFDS Lisco. Alle disse tjenestene opererer nå under navnet DFDS Seaways.

Bruk directferries.no for å finne DFDS Seaways sine rutetider, priser og hvordan bestille DFDS Seaways fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også DFDS Seaways med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

DFDS Seaways kundeanmeldelser

 • "Fin opplevelse"

  Jeg tok båten fra Oslo til København. Hadde grei lugar. Spiste middag på Explorer, og det bar en opplevelse. Hyggelig servering, og så hadde de sjøtunge på menyen.! Mon favoritt, og den var nydelig tilberedt. På lugaren gikk det å bestille vekking. Bra. Så en positiv opplevelse. Det krg ikke liker er alle høyttalere som står overalt og durer  med likegyldig «musikk». Hilsen Hilleborg Heggen

  Les mer Les mindre
 • "Bra reise"

  Anbefaler tur fra København til Oslo. God opplevelse👍🌻

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelige ansatte"

  Uansett hvilket spørsmål....man får råd og hjelp. Takk for turen.

  Les mer Les mindre
 • "Reise"

  Alt OK

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.