DFDS Seaways

DFDS Seaways består av et stort nettverk av fergeruter med flere ulike rutemuligheter til og fra Storbritannia, Frankrike, Nederland, Danmark, Norge og tjenester i Østersjøen.

Etter å ha levert fergetjenester i mer enn 150 år har virksomheten nå en skipsflåte som anses for å være en av de største av alle fergeoperatørene i verden. Bedriften started som et dampskipselskap i 1866, da Carl Frederik samlet sammen en rekke danske dampskip, som etterhvert ble den grunnleggende delen av DFDS-flåten.

DFDS Seaways gir flotte maritime opplevelser i form av minicruise, samt transporttjenester for passasjerer med kjøretøy som ønsker å reise rundt i Europa og Skandinavia.

I tillegg til overfartsrutene til Newcastle - Amsterdam, Harwich - Esbjerg og Oslo - København kryssinger som de har operert i mange år, har DFDS Seaways de siste årene kjøpt rutene til Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries og DFDS Lisco. Alle disse tjenestene opererer nå under navnet DFDS Seaways.

Bruk directferries.no for å finne DFDS Seaways sine rutetider, priser og hvordan bestille DFDS Seaways fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også DFDS Seaways med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle DFDS Seaways ruter

DFDS Seaways kundeanmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  'David' reiste med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  'David' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Reiste 24. desember og tilbake 3. januar. Ingen av fergene var overfylte. Servicen om bord var vennlig. Ville booke igjen.

  'Anonym' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Calais til Dover"

  Denne fergen var ganske fornøyelig, særlig fordi den var til tiden. Personalet på bildekket er vennlig, fergen var ren og varm (svlrt kald utenfor), mat og drikke utvalg av god og sitteplassene våre var behagelige. Takk.

  'Robert' reiste med DFDS Seaways på Calais Seaways

  Les mer Les mindre