Karlshamn til Klaipeda Ferge

Karlshamn Klaipeda fergeruten knytter Sverige med Litauen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. TT Line seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 Timer mens DFDS Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 13 t.

Det er 11 Uke overfarter på Karlshamn Klaipeda ruten mellom Sverige og Litauen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Karlshamn - Klaipeda Fergeselskaper

  • TT Line
    • 4 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris
  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karlshamn Klaipeda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karlshamn Klaipeda ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karlshamn Guide

Den svenske byen Karlshamn ligger i Blekinge på Østersjøkysten. Den lille byen har et godt antall gamle tømmer bygninger og museer, gallerier, butikker og et daglig marked. En av de beste måtene å utforske denne vakre, rolige by på, er til fots, siden de fleste attraksjonene er innen gå avstand av hverandre. Bussturer er også tilgjengelige. Karlshamn fikk by privilegier og mottok en Royal Charter av Kong Charles Gustav. Til ære for den svenske kongen, ble bygen kalt Karlshamn, som betyr Karls Port, i 1666.

Byens havn er en av Sveriges viktigste kommersielle havner. Det er også passasjerferger fra Karlshamn til Kiel i Tyskland og Litauen og Skt. Petersborg i Russland.

Klaipeda Guide

Byen og havnen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraksjoner i byen inkluderer Sea Festival og de halvårlige Tall Ships kappseilaser og hav museet. Besøkender til byen vil merke at det er en ganske blåsende by som opplever mange storme i løpet av året som er karakterisert av havbris fra april til september og storme om høsten og vinteren. Det er helle ikke ualminnelig at snø faller om høsten og vinteren, og kan noen ganger lamme byen, men havnen forblir heldigvis hovedsakelig isfri.

Klaipeda havn ligger i den sørvestlige delen av byen og tilbyr passasjertjenester til Kiel og Karlshamn.