Nynashamn til Ventspils Ferge

Nynashamn Ventspils fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Ventspils fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn til Ventspils Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Latvia side.

Nynashamn - Ventspils Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 12 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Ventspils priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Ventspils ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske byen og havn Nynashamn ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet, hvorfra ferger går til Gotland. Om sommeren besøker mange byen, siden den er et populært feriested blant svensker. Om sommeren er byen vert for en havnefest, hvor havnen er full av båte i alle størrelser. Sammen med de lokale håndverker messer, vil besøkende også finne en rekke restauranter og butikker som selger lokalt produsert varer. Det er ikke mye å se i denne moderne byen som generelt er full av moderne, uinteressante bygninger.

Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.

Ventspils Guide

Den lativiske byen Ventspils ligger i den nordvestlige delen av landet, i regionen Kurland, og er en by som er kjent for sine festivaler, konserter og kulturelle arrangementer, som tiltrekker mange besøkender hvert år. I juli måned er byen vert for den siste konserten av den latviske popmusikken ”The Musical Hits”, som avholdes i Renka Have. I den annen uken i juli er byen også vert for feiringen av Sea Festival og i den første uken av august holdes den årlige Byen Festival.

Byens havn er isfri og har fergeforbindelser til Sverige og Tyskland.