Nynashamn til Ventspils Ferge

Nynashamn Ventspils fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Ventspils fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn - Ventspils Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 12 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Ventspils priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Ventspils ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet siden du kan ta ferge til Gotland fra her.
Om sommeren er det mange som besøker byen,som et stopp på vei til Gotland. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen, og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arragementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.
Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.

Ventspils Guide

Den lativiske byen Ventspils ligger i den nordvestlige delen av landet, i regionen Kurland, og er en by som er kjent for sine festivaler, konserter og kulturelle arrangementer, som tiltrekker mange besøkender hvert år. I juli måned er byen vert for den siste konserten av den latviske popmusikken ”The Musical Hits”, som avholdes i Renka Have. I den annen uken i juli er byen også vert for feiringen av Sea Festival og i den første uken av august holdes den årlige Byen Festival.

Byens havn er isfri og har fergeforbindelser til Sverige og Tyskland.