Stockholm til Tallinn Ferge

Stockholm Tallinn fergeruten knytter Sverige med Estland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm Tallinn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stockholm - Tallinn Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 16 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Tallinn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Tallinn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Tallinn Ferge anmeldelser

 • "Hyggelig tur til Estland"

  Hyggelig tur i flott skip

  'Sondre' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Effektiv"

  Victoria I fikk os fra Tallinn til Stockholm. Vi seilte fra Stockholm kl. 05:45 og kunne nyte Stockholms arkipelag før solnedgang. Lugaren vår var ren, vi hadde en deluxe lugar. Vi spiste på a la carte restauranten (det var fint), og brukte buffetten til frokost.

  'Kelly ' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Stockholm til Riga"

  Vi ble gledelig overrasket over hvor behagelig lugaren om bord var, og fikk det beste måltidet i Piazza (tror det var, det det ble kalt) a la carte restaurant. God mat. God service. Takk Tallink.

  'Helen Clutterham' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Som forventet"

  Servicen var som lovet. God Verdi for pengene.

  'Anonym' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største byen i landet. Hovedsetet for industri og regionalpolitikk ligger her. De som besøker byen kan nyte det kulturelle som byen har å tilby. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet, og mange aspekter ved byen er fra middelalderen, spesielt gamlebyen som er listet som UNESCO World Heritage Site. Her finner du en labyrint av brosteinsbelagte gater, smug, kirkespirer, tårn og fort. Toompea området har en del usedvanlige landemerker som inkluderer Toompea Slott og Alexander Nevsky katedralen som er en viktig ortodoks bygning. En annen populær attraksjon er rådhuset fra 1200-tallet som du kan se utover hele Raekoja Plats fra, og en spire som har en ikonisk bronsestatue av en ung gutt som vokter byen, han er kjent som ‘Gamle Thomas’