Stockholm til Tallinn Ferge

Stockholm Tallinn fergeruten knytter Sverige med Estland og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 ganger Uke, Viking Line 6 ganger Uke & St Peter Line servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 14 Uke overfarter på Stockholm Tallinn overfarten mellom Sverige og Estland og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Stockholm - Tallinn Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 15 t 45 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 6 Ukentlige Avganger 20 t 15 min
  • Få pris
 • St Peter Line
  • 1 Ukentlig Avgang 62 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Tallinn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Tallinn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Tallinn Ferge anmeldelser

 • "Hyggelig tur til Estland"

  Hyggelig tur i flott skip

  'Sondre' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Effektiv"

  Victoria I fikk os fra Tallinn til Stockholm. Vi seilte fra Stockholm kl. 05:45 og kunne nyte Stockholms arkipelag før solnedgang. Lugaren vår var ren, vi hadde en deluxe lugar. Vi spiste på a la carte restauranten (det var fint), og brukte buffetten til frokost.

  'Kelly ' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Stockholm til Riga"

  Vi ble gledelig overrasket over hvor behagelig lugaren om bord var, og fikk det beste måltidet i Piazza (tror det var, det det ble kalt) a la carte restaurant. God mat. God service. Takk Tallink.

  'Helen Clutterham' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Som forventet"

  Servicen var som lovet. God Verdi for pengene.

  'Anonym' reiste på Stockholm Tallinn ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største byen i landet. Hovedsetet for industri og regionalpolitikk ligger her. De som besøker byen kan nyte det kulturelle som byen har å tilby. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet, og mange aspekter ved byen er fra middelalderen, spesielt gamlebyen som er listet som UNESCO World Heritage Site. Her finner du en labyrint av brosteinsbelagte gater, smug, kirkespirer, tårn og fort. Toompea området har en del usedvanlige landemerker som inkluderer Toompea Slott og Alexander Nevsky katedralen som er en viktig ortodoks bygning. En annen populær attraksjon er rådhuset fra 1200-tallet som du kan se utover hele Raekoja Plats fra, og en spire som har en ikonisk bronsestatue av en ung gutt som vokter byen, han er kjent som ‘Gamle Thomas’