Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Athen (Pireus) havn

  • Med bil

    Nord fra følg E75 til Athen og vest fra følg E65. Følg deretter skiltene til Pireus.

  • Adresse

    10 Akti Miaouli, 185 38 Piraeus

  • Athen (Pireus) Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Athen (Pireus) før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Athen (Pireus) Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Athen (Pireus) Ferge servicer

Athen (Pireus) Guide

Hva er det å se i Pireus?

Pireus er den største fergehavnen i Middelhavet og rundt 20 millioner passasjerer er innom her i året. Pireus er en travel havneby som dominerer østkysten, men få tilbringer mer enn en dag her, selv om det alltid er travle gater og det er et livlig knutepunkt for mange. Mange har en tendens til å prioritere Athen, siden det ligger så nært til Pireus. Nærheten til hovedstaden, samt den konstante trafikken sørger for at byen har nok til å underholde turister og en halv million lokale innbyggere. Går du langs strandpromenaden er dette en pittoresk sti med blomster, trær og vakker utsikt. Det er et perfekt sted for å se alle båtene seile langs det krystallblåe havet. Et stykke fra havnen har Pireus et berømt marked der mange turister prøver å få et røverkjøp, før de går inn på kjøpesentrene eller går på sightseeing og ser på den historiske arkitekturen. Det er flere steder i byen som er mindre kjent slik som attraktive Zea Marina, en metropol av restauranter, kafeer og barer, som typisk er utsmykket av arbeidere og passasjerer som slapper av etter en lang dag med reising.

Hvordan kommer besøkende rundt i Pireus?

Byen er relativt liten i forhold til Athen, så mye av sentrum og havneområdet kan dekkes til fots. Et buss-system opererer rundt de populære områdene, og en gratis sysselbuss transporterer passasjerer mellom fergeterminalen og T-banestasjonen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.