Anes Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Anes Ferries

ANES Ferries er et gresk fergeselskap som tilbyr forbindelser fra havner i Volos, Piraeus, Mantoudi og Glyfa på fastlandet til de populære ferieøyene i Sporadene og til de Saroniske-øyer.

Selskapet ble stiftet i 1979 for å knytte øya Symi med resten av landet, da det var økende bekymring for at lokalbefolkningen ville forlate øya. Fergeselskapet ANES som egentlig heter Anonymous Ferry Company of Symi ble introdusert for å øke turisttrafikken og for å støtte de lokale fraktselskapet.

I dag består flåten av de renoverte fartøyene Proteus og Agios Nektarios, som tilbyr en luksuriøs og behagelig reise til de Saroniske- øyer og Sporadene. Begge fartøyene er store cruiseferger og kan frakte over 400 passasjerer og 100 kjøretøy. Ombord på fergen finner man et godt utvalg av fasiliteter, og det er sitteplasser utendørs, og innendørs finner man komfortable salonger.

De Saroniske- øyer ligger ikke langt unna Athen, og av den grunn er dette en populær tur blant grekerne, mens Sporadene ligger lengre nord byr på noen av de fineste stedene å dykke i Hellas.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Anes Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Anes Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.