Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rosslare havn

 • Med bil

  Fra Dublin, følg N11 sør gjennom Donnybrook og Stillorgan. Turen kan ta opptil 3 timer. Fra Cork, følg N8 til du kommer til Dunkettle Interchange. Følg N25 og skift til R740 til Rosslare. Turen kan ta opptil 3 timer.

 • Med tog

  Rosslare Europort tog terminal ved siden av havnen er knyttet til mange stasjoner, inkludert Dublin, Cork, Waterford og Limerick. For mer informasjon ta kontakt med Irish Rail på +353 533 114.

 • Med buss

  Buss Éireann tilbyr tjenester fra Dublin, Wexford, Arklow og Wicklow. For mer informasjon, ring + 353 532 2522.

 • Parkering

  Det er parkering ved havnen.

 • Adresse

  Rosslare Europort, Rosslare Harbour, Co Wexford

 • Rosslare Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rosslare før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rosslare Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rosslare Ferge servicer

Rosslare Guide

Rosslare Guide

Rosslare strekker seg langs en bukt og er Wexfords originale feriested. Stedet har stadigvekk en kvalitet og unikhet over seg. Uansett om man kommer til Rosslare for sin årlige ferie, en pause i uken eller for en stille helg borte, vil man oppleve en varm velkomst fra byens innbyggere som har en sterk tradisjon for gjestfrihet. Rosslare ligger langs en 8 km lang prisbelønt sandstrand og 8 km fra Rosslare Europort og 16 km fra byen Wexford. I byen kan man nyte et tørt klima med mye solskin. Rosslares fremragende beliggenhet vil sørger for den aktivitet eller avslapning man er etter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.