Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Toulon havn

 • Med bil

  Fra Marseille: ta A50 motorveien og fortsett på denne i ca. 63 km helt til Toulon. Fra Lyons: ta A7 motorveien og fortsett på denne rundt 275 km, fortsett på A8/Aix-Ouest/Aix en Provence/Toulon/Nice og etter 30 km ta avkjørsel opp på A52 mot Aybagne/Toulon. Fra Nice: ta A8 og fortsett i ca. 85 km, ta avkjørsel opp på A57/Le Luc/Toulon/Hyeres og fortsett hele veien til Toulon.

 • Med tog

  Toulon togstasjon ligger på Place d’Europe, i næerheten av sentrum og kort avstand fra Toulon havn.

 • Adresse

  Gare Maritime, 2 av. de l'Infanterie de Marine, 83000 Toulon

 • Toulon Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Toulon før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Toulon Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Toulon Ferge servicer

Toulon Guide

Toulon Guide

Toulon ligger i sørøst Frankrike og har en stor militant havn ved Middelhavskysten, med en stor fransk flådebase. Under siste krig ble byen delvist ødelagt, og gjenoppbygningen er dominert av dens militærindustri. Arsenal, som Louis XIV skapte, er i dag en av de største arbeidsgiverne i landet og havnen er hjem til deres franske hærs flåte. Flådens skipe ligger i havnen, side om side med yatchs og ferger, som seiler til Korsika. Sardinia og Tunesia. Området La Sevne for skipsbygning er blitt lukket og dermed endte historien om en bransje som startet i middelalderen. Inntil 1800 tallet var slaver og fanger stadigvekk kraften i kongens galeier, og etter revolusjonen ble de sendt til Toulon med jernkrager om halsen, for å motta dommen deres for å ha vært hardt besvær. I dag er Toulon den administrerende hovedstaden av regionen Var.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.