Direct Ferries Informasjonskapsler Politikk

Hvad er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på din datamaskin, tablett eller mobiltelefon når du registrerer deg til en hjemmeside. Informasjonskapsler betyr at hjemmesiden vil huske deg og hvordan du har brukt hjemmesiden, hver gang du kommer tilbake.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe deg med å bestille fergebilletter og gi deg spesialtilbud som kan være tilgjengelige fra nyhetsbrev. Informasjonskapsler betyr også at du kan bruke tjenester som ’Min Konto’.

Våre informasjonskapsler inneholder ingen personlige opplysninger eller bankopplysninger, men ved at de er lagret kan systemet finne all tidligere informasjon som du har lagt inn ved en tidligere innloggig. Vi jobber alltid med å forbedre våre rutiner og kundens sikkerhet er det viktigste for oss. Dine kortdetaljer og andre sensitive opplysninger er krypterte.

Tredjeparts informasjonskapsler

Når du besøker hjemmesiden vår kan vi lenke til et annets selskaps hjemmeside – som vår Facebook eller Twitter konto eller YouTube video fra vores hjemmeside. Disse kalles tredjeparts informasjonskapsler.

For eksempel, når du ’Like’ eller ’Tweet’ en side fra vår hjemmeside, kan disse hjemmesider noen ganger sette informasjonskapsler på din datamaskin. Vi kontrollerer ikke hvordan de bruker sine informasjonskapsler, så vi foreslår at du sjekker deres hjemmeside for å se hvordan de bruker informasjonskapsler og hvordan du håndtere dem. Tredjepart som setter informasjonskapsler på vår hjemmeside er:

  • Twitter
  • Facebook
  • Google