Direct Ferries Informasjonskapsler Politikk

Dette nettstedet, som de fleste andre bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å behandle bestillingene dine, samt tilpasse og forbedre opplevelsen. På denne siden finner du mer informasjon om hva informasjonskapsler er, og hvordan vi bruker dem.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret av nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen når du besøker et nettsted. Informasjonskapslene hjelper nettsteden med å huske deg, og hvordan du bruker nettstedet hver gang du er innom. På den måten vil du få skreddersydde preferanser for dine behov.

Hvis du vil vite mer om informasjonskapsler, gå til www.aboutcookies.org. (Merk: Denne lenken åpner et nytt vindu eller en fane i nettleseren din). Du kan fjerne informasjonskapslene

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner, inkludert når vi skal hjelpe deg med å bestille fergebilletter, bruke tjenester som "Min konto" og for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet vårt.

Vi tar personvernet ditt seriøst, og informasjonskapslene vi bruker er anonyme og inneholder ikke noen identifiserbare opplysninger.

Nedenfor er en liste over informasjonskapsler som vi bruker, og hvorfor vi bruker de:

Viktige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere, og for at du skal kunne søke etter tilbud på fergebilletter, bestille billetter og få tilgang til kontoen din uten å legge inn informasjon på nytt hver gang du forflytter deg fra en side til en annen.

Deaktivering av disse informasjonskapslene betyr at du ikke vil kunne bruke nettstedet vårt.

Ytelseskapsler

Vi bruker disse informasjonskapslene for å sikre at nettstedet vårt fungerer som det skal, og for å forbedre opplevelsen din ved å huske ting som språk- og valutainnstillinger, eller dine tidligere søk.

Informasjonskapsler som er anonyme og analytiske

Disse lar oss samle statistikk over hvordan nettstedet vårt blir brukt. Noe av informasjonen vi da ser er antall personer som besøker nettstedet vårt, hvordan de kom til nettstedet vårt og hvilke sider de så på. Denne aktiviteten kan ikke knyttes til en person med mindre de er logget inn på kontoen sin.

Vi bruker denne informasjonen når vi skal ta avgjørelser på hvordan vi skal forbedre opplevelsen på nettstedet og vår generelle service.

Optimaliseringskapsler

Disse informasjonskapslene lar oss anonymt spore trender i hvordan nettstedet brukes, for eksempel hvor ofte en bestemt knapp klikkes. Vi bruker denne informasjonen for å jobbe og forbedre funksjonaliteten, og for å gi deg en mer sømløs opplevelse på nettstedet.

Markedsføringskapsler

For å forbedre hvordan vi kommuniserer med deg via e-post, bruker vi Dotmailer. Informasjonskapslene deres sporer hvilke sider du besøker, og hvis du gjør en bestilling på vår side etter at du har klikket gjennom en av våre e-postmeldinger.

Informasjonskapsler fra tredjeparter

Når du besøker nettstedet vårt, bruker vi i noen tilfeller å lenke til et annet selskaps nettsted - som vår Facebook eller Twitter-konto eller en YouTube-video fra vår nettside. Disse kalles tredjeparts informasjonskapsler.

For eksempel, når du liker "eller" Tweeter "en side fra nettstedet vårt, kan disse nettstedene noen ganger gjøre slik at du får informasjonskapsler på datamaskinen din. Vi kontrollerer ikke hvordan de bruker informasjonskapslene på siden deres, men foreslår at du sjekker nettstedet deres for å se hvordan de bruker informasjonskapsler, og hvordan du kan administrere de. Tredjeparter som kan sette informasjonskapsler nettsiden vår er:

  • Twitter
  • Facebook
  • Google

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre informasjonskapsler ved å forandre innstillingene i nettleseren din (se mer informasjon under hjelp på nettleseren din). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne siden og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Så vi anbefalte at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.