Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Japan

Japan er faktisk en øygruppe på nesten 7000 øyer. De største er Honshu, Hokkaido, Kyushu og Shikoku.

Med en forhistorisk kultur som er velholdt, på tross av sin høytekniske og urbane byer, så er Japan et land med flere lag. Det er fyllt med vakre overraskelser rundt hvert hjørne, og hver øy byr på noe annerledes.

Det ville nord, Hokkaido, omfatter tjue prosent av Japans landareal; men bare fem prosent av landets befolkning er fastboende der. Det består nesten utelukkende av vakker natur, og tilbyr utendørsaktiviteter året rundt. Turgåere og syklister reiser her i sommerhalvåret for å oppleve glitrende kratersjøer og fargerike blomsterenger. Når vinteren ankommer, så tilbys det alpinresorter i verdensklasse, samt geotermiske varme kilder, kjent som onsen.

Honshu er den største øya, og er på grunn av sin størrelse, delt inn i mindre regioner. Med noen av Japans mest kjente attraksjoner, så er det også den mest besøkte øya. På østkysten ligger hovedstaden, Tokyo, en ultra-moderne by, og det finansielle sentrum. På tross av dette, så holder byen et fast grep om sin tradisjonelle fortid. Trehyttebarer og butikker som selger oltidssmykker, finner man rett ved siden av enorme skyskrapere. Det ikoniske Mount Fuji ruver i det fjerne, med kirsebærblomst-dekkede templer, majestetiske slott og fantastisk bevarte geisha-tesalonger ved foten av fjellet.

Shikoku er den minste hovedøya, og er omkranset av landets mest kjente pilegrimsrute. Den hellige reisen strekker seg 1200 kilometer, og tar deg forbi 88 buddhistiske templer, som er bygget til ære for munken, Kukai, fra det niende århundre. Det er derfor et sted for å oppsøke åndelig perfeksjon, eller nirvana. Den landlige skjønnheten kan vise til et av de første varme kilde-spaene i landet, samt brusende elver langs åssiden.

Den siste og sørligste øyen, Kyushu, har et mer sub-tropisk klima, og som et resultat av dette, så bungner det av populære strender, uslåelige surfemuligheter, og naturskjønne turstier. Med aktive vulkaner, er Kyushu Mount Aso en av verdens største, mens byen Nagasaki, kan vise til mange oppsiktsvekkende markeringer som er til minne om atombombingen i 1945.

Som en nasjon som kan vise til tusenvis av øyer, så er den japanske fergebransjen blomstrende. Markedsledere tilbyr en topp standard på sine ferger, og har et bredt utvalg av rutetider. Flertallet av fergerutene forbinder de japanske øyene, samt den tropiske øyen, Yaeyamas, som er i nærheten av Taiwan. Internasjonale avganger er tilgjengelige fra Sør-Korea og Kina.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • JR Kyushu Beetle Jet Ferry
  • Få pris
 • Tane Yaku Jetfoil
  • Få pris
 • Panstar Cruise
  • Få pris
 • MOL Ferry
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Japan