Camellia Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Camellia Line

Camellia Line seiler daglig mellom den japanske havnen Hakata i Fukuoka og den sørkoranske havnen Busan.

Navnet deres kommer fra Camellia blomsten, som er byblomsten til Busan og Camellia sasanque er blomsten til Fukuoka, provinsen som havnen Hakata ligger i. Selskapet ble startet som et felles foretak av Japan NYK og Koryo Shipping, sistnevnte et koreansk selskap. Tjenesten er en viktig link mellom de to store byene.

Ombord på New Camellia fergen finner du en rekke fasiliteter som kan underholde deg på turen mellom Japan og Sør-Korea. Dette inkluderer en restaurant, et observatorium-spa (eller spa med havutsikt), taxfree- og gavebutikker, spillrom, spilleautomater, karaokerom og mye mer. Det er også et stort utvalg av lugarer som passer for ethvert budsjett , noe som sikrer at du kommer frem uthvilt til destinasjonen din.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Camellia Line seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord Camellia Line

Camellia Line routes and ports

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.