Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Italia

Italia ligger helt i enden av Sør– Europa i Middelhavet og består i tillegg til fastlandet av Sicilia, Sardinia og en rekke mindre øygrupper. Italia er et land med mye kultur, og her finner du alt ifra museer, romerske ruiner til mote, fantastiske retter og ikke minst gelato.

Hva er det å gjøre i Italia?

Er du en av de som liker romerske ruiner må du garantert besøke hovedstaden Roma. Her finner du det berømte Colosseum, fontenen ‘Fontana de Trevi’ og Pantheon som var et tidligere romersk tempel, men som nå er kirke. Du finner også fantastiske shoppingmuligheter og gelato på hvert et hjørne. Vil du besøke verdens minste stat som er Vatikanstaten kan du gjøre det. Staten ligger midt i Roma og huser den øverste lederen i katolismen som er paven.

Er du en av de som vil se gondoler, er Venezia en vakker by. Byen ligger ved siden av Adriaterhavet og er kjent for kanalene og den vakre arkitekturen. Her kan du nyte steder som Dogepalasset, Rialto-broen, Sukkenes bro og Markusplassen. Er du interessert i klassisk musikk finner du garantert en eller annen konsert mens du vandrer rundt i de trange koselige gatene som går over kanalene.

Milano huser det beste av italiensk mote, og fra der kan du besøke Bergamo, byen som ble med på UNESCOs verdensarvsliste i 2017. Her kan du ta kabelbanen som går helt til topps og vandre i de små sjarmerende gatene. Byen er omgitt av en mur og viser en fantastisk utsikt når du er på toppen. Fra Bergamo er det gode togmuligheter til å reise til Gardasjøen, Italias største innsjø. Ta båten over vannet til det lille stedet Sirmione og tilbring en avslappende dag på spaet som er kjent for sitt termiske vann med sine helbredende egenskaper.

Andre steder som er verdt et besøk er Napoli, pizzaens hjem, Pisa med det skjeve tårnet og askebyen Pompeii. Øyene Sardinia, Sicilia, Elba, Ischia og Capri er også fantastiske med sitt varme klima og fantastiske strender.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Italia?

Befinner du deg i en storby som Roma kan du velge mellom busser og metrosystemet. Her er det gode transportmuligheter mellom de ulike severdighetene. Italia har gode muligheter for reise med tog, og dette er en av de beste måtene å komme seg rundt for å se forskjellige stedene, og en god måte å oppdage steder som du vanligvis ikke hadde tenkt på å se. Du kan også leie bil for å komme deg rundt i Italia. Da får du utforske i ditt eget tempo og kan besøke alle de små søte italienske landsbyene du vil se, og ta inn mye av den lokale kulturen.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Italia?

Italia har ganske mild vår og sensommer så det anbefales å bestille fergeturen rundt denne tiden siden prisene vil stige betraktelig i høysesongen. I høysesongen kan også det være litt for varmt så for å få en behagelig opplevelse med mindre folk bestill utenfor sesong. Husk at til tidligere du bestiller til bedre priser kan du få.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Italia