Milazzo til Panarea Ferge

Milazzo Panarea fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 8 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 61 Uke overfarter på Milazzo Panarea ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Panarea Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 8 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Panarea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Panarea ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk øy som ligger ut for den nordøstlige kysten av øya Sicilia, og er den annen minste av de eoliske øyer, som er en gruppe av vulkanske øyer. Øya er populær blant turister som nyter strendene og den deilige naturen, og for en liten øy, er den overraskende velutstyrt. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenestene og fasiliteter ligger. Det er også en liten havn for lystbåter, skip og fiskefartøyer.

Blant øyas strender er Cala Junco, på den sørlige delen, som er tilgjengelig både fra vann og land langs en sti som fører til stranden. På vei til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strendene på øya, som er tilgjengelig på land.

Det er fergeforbindelser til Napoli og Milazzo.