Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Hellas

Hellas er et fantastisk sted å besøke, og en av verdens mest populære reisemål. Klimaet er perfekt for å nyte det fantastiske havet med sjøbrisen som kommer innover land, mens du ligger på en av de vakre strendene. Hellas er også landet med øygruppene i Egeerhavet og Middelhavet som byr på noe for enhver.

Hva er det å gjøre på Hellas?

Hellas kan deles inn i 5 forskjellige regioner. De største regionene er det sentrale og nordlige området. I det sentrale området i Thessaly finner du Meteora som er en fjellformasjon der det er bygd 6 greskortodokse kloster på. Disse er en del av UNESCOs verdensarvliste, og gir deg en opplevelse utenom det vanlige, med landskapet og klostrene som ligger så fint til på de ulike toppene. Her kan du tilbringe dagen med å bare nyte de utrolige landskapet rundt.

Et besøk på fastlands-Hellas er ikke komplett uten en tur til Athen, og et besøk på Akropolis. Her finner du ruiner fra blant annet et bygg som kalles Parthenon og tempelet som var kjent som Erechtheum og du kan også se et delvis rekonstruert ‘Odeon av Herodes Atticus. Vil du se gjenstandene som de har funnet i ruinene kan du finne dette i Akropolismuseet, som ligger i samme området rundt 280 meter ifra Parthenon.

Andre skatter som må ses i Hellas er Delphi som ligger på fjellet Parnassus sør i landet. Her finner du også tempelet til Apollo, og hjemmet til legenden ‘orakelet av Delphi’ Fjellsiden her inneholder rester etter helligdommen til Apollo og Athena Pronaia, samt en gammel stadion og teater. Delphi arkeologiske museum stiller ut gjenstander som er funnet i ruinene under arkeologiske utgravninger. Ikke langt ifra her finner du også fjellet Olympos som visstnok var fjellet som alle gudene bodde på.

De som kommer til Hellas er tiltrukket av de fantastiske øyene og alt som de har å tilby. Her vil besøkende finne alt ifra middelalderske strukturer, gamle monumenter, fantastiske strender, spennende natteliv, uberørte øyer, rolige fiskerlandsbyer, hvitkalkede vegger og terrakotta fliser. Det er mer enn 75 fergedestinasjoner i Hellas spredt over hundrevis av ruter.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Hellas?

Ser du etter kollektivtransport mens du besøker Hellas er buss den beste måten å komme seg rundt på siden rutene dekker de primære områdene i landet. Vil du reise på egenhånd kan du enten leie scooter, moped eller bil. Vil du reise til forskjellige øyer går det ferger til mange forskjellige destinasjoner, katamaraner og hydrofoil-båter fra fastlandet og mellom øyene.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer i Hellas?

Juli og august er høgsesong for ferier til Hellas. Det anbefales å bestille lenge før om du skal få gode priser i de månedene. Om du likevel er en av de som kan reise før dette er det de beste tidene de to siste ukene i April til midten av Juni, eller på høsten fra september til midten av oktober. Da får du mest ut av de fine stedene, billigere priser så du kan reise til flere destinasjoner om du vil. De er også lettere å finne de billige fergebillettene.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Hellas anmeldelser

 • "Flott båt. Denne bør også Apollo bruke"

  Flott båt. Tok oss sikkert og behagelig over til Santorini fra Naxos

  Les mer Les mindre
 • "Blue Star Feios til Naxos"

  Bra.

  Les mer Les mindre
 • "Pireus til Naxos"

  Fin tur med Blue Star Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Nice trips"

  Traveled two times with Direct Ferries this summer and was very pleased both times. They were on schedule both times and the crew was helpfull and serviceminded. Recommended!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Hellas