Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2633 ruter og 711 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Hellas

Hellas er et fantastisk sted å besøke, og en av verdens mest populære reisemål. Klimaet er perfekt for å nyte de lange kystenlinjene, vakre strendene, og de mange øygrupper i Egeerhavet og Middelhavet. Innenlands, finner man forrevne fjell, oliventrær og vindaler, tidløse landsbyer og livlige byer.

Generelt sett er Hellas delt inn i fem forskjellige regioner. Den største regionen består av landets sentrale og nordlige område, og tar opp omtrent to tredjedeler av landets landmasse. Selvom regionen er hjem til Hellas nest største by, Thessaloniki, ser man lite turisme, og her kan besøkende oppleve enorme uutforskede horisonter, som inneholder stedsskatter som orakelet Apollo i Delphi, og Hellas høyeste fjell, Mount Olympus.

Hovedstaden, Athen, har en av de fineste arkitektoniske ruiner av det antikke greske imperiet, som befinner seg i området kjent som Attica. Her ligger også den første hovedstaden i Hellas, Egina, den langstrakte kysten av Attic, og de mange fergehavnene som når ut til de greske øyene.

De mange øyene er Hellas største tiltrekningskraft, og tilbyr et bredt utvalg av kosmopolitiske attraksjoner. Her vil besøkende finne middelalderske strukturer, gamle monumenter, fantastiske strender, spennende natteliv, eller en uberørt øy, rolige fiskerlandsbyer, hvitkalkede vegger og terracotta fliser. Kreta er Hellas største øy og et mål i seg selv. Hjem til rundt 650.000 innbyggere, så er det en god del å utforske blant øyas fire fylker.

Den sørlige delen av Hellas er kjent som Peloponnes, avskåret fra resten av fastlandet i Hellas, og er hjem til de eldste byene i Europa, venetianske festninger, fiskevær, rolige feriesteder og badebyer.

Hvis du reiser internasjonalt til Hellas med ferge, så består alternativet av en rekke ruter som seiler over Adriaterhavet fra Italia. Avhengig når på året du reiser, så kan du reise fra nord, øst eller sør-øst i Italia til havnene i Patras og Igoumenitsa på det greske fastlandet med en rekke fergeselskaper. De korteste rutene går fra Brindisi og Bari, mens reiser fra Nord-Italia vil åpenbart ta lengre tid. De fleste av ferjerutene har daglig avgang, med stigende hyppighet rundt høysesongen..

Man kan også seile direkte til de populære øyene Korfu, Zakynthos (Zante) og Sami på Kefalonia, fra Italia.

En av de beste metodene, og i mange tilfeller den eneste metoden for å komme rundt de greske øyene er selvfølgelig med ferge. Det er mange havner med forbindelser til de forskjellige øygruppene. Det viktigste knutepunktet for videre reise er havnen i Piraeus (Athen), og herfra kan man nå opptil 50 destinasjoner med hundrevis av avganger daglig. I høysesongen er Pireus en av verdens travleste passasjerferge-havner.

Andre viktige innenlandske avreisehavner inkluderer Thessaloniki i Sentral-Makedonia, som kobler deg med Sporadene og andre nordlige egeiske øyer, Rafina og Lavrio i regionen Attika hvor du kan seile til de fleste av øyene i Kykladene-gruppen. Mindre brukte havner på det greske fastlandet er Volos, Kavala, Ermioni og Kyllini.

Hellas største øy, Kreta, har ingen internasjonale fergeforbindelser, men det er mange daglige avganger fra Piraeus til Heraklion og Chania, og herfra kan man seile videre til Kykladene og Dodekanesene.

Det er mer enn 75 fergedestinasjoner i Hellas spredt over hundrevis av ruter.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Hellas anmeldelser

 • "Reiser med Blue Star Ferries"

  Jeg har reist med Blue Star Ferries i de siste par år; fra Kos til Rhodos, Rhodos til Symi, Symi til Santorini, Santorini til Athen og et par flere turer. Jeg hat alltid synes at denne service er svært god. Det er komfortable ferger med nok plass og service til å gjøre selv en lang reise, god. Jeg vil alltid bruke Blue Star Ferries, når jeg skal reise mellom de greske øyene.

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Bookingen med Direct Ferries fungerte prikkfritt Hentet billettene på fergeleiet. Ingen problemer.

  Les mer Les mindre
 • "Fin ferjetur"

  Vi hadde en fin reise fra Santorini til Naxos. Flott båt. God plass. Fint med baggasjeoppbevaring.

  Les mer Les mindre
 • "Fin båttur"

  Turen fra Paros til Pireus gikk uten forsinkelser eller problemer av noe slag. Godt og hyggelig mannskap. Ren og fin båt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Hellas