Katapola til Naxos Ferge

Katapola Naxos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 15 Uke overfarter på Katapola Naxos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Katapola - Naxos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Katapola Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Katapola Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.