Blue Star Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver et stort antall fergeruter som binder sammen fastlands- Hellas med et stort antall greske øyer, samt at de har en rekke ruter mellom øyene. Blue Star Ferries er en av de mest brukte fergeoperatørene og knytter fastlandshavnene i Piraeus, Rafina og Thessaloniki til Kreta, øygruppene i Kykladene, Dodekanesene og de nordøstlige Egeiske øyene.

Så snart du går ombord på en av Blue Star sine fartøy vil du se at gjestfriheten er integrert som en del av selskapets filosofi. Du vil få en varm velkomst og kunne nyte turen i rolige omgivelser, alt er designet for å skape den mest behagelige atmosfæren og opplevelsen for passasjeren.

Det er en imponerende flåte av ferger som seiler under Blue Star Ferries flagget. Flåten består av 9 store moderne fartøy som kan nå høye hastigheter og har store kapasiteter for både biler og passasjerer. Flåten består av skipene Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Du er garantert å reise med stil over Egeerhavet med Blue Star Ferries.

Med directferries.no kan du finne Blue Star Ferries seilplaner, billettpriser og booke Blue Star Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative fergeselskaper.

Alle Blue Star Ferries ruter