Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver et stort antall fergeruter som binder sammen fastlands- Hellas med et stort antall greske øyer, samt at de har en rekke ruter mellom øyene. Blue Star Ferries er en av de mest brukte fergeoperatørene og knytter fastlandshavnene i Piraeus, Rafina og Thessaloniki til Kreta, øygruppene i Kykladene, Dodekanesene og de nordøstlige Egeiske øyene.

Så snart du går ombord på en av Blue Star sine fartøy vil du se at gjestfriheten er integrert som en del av selskapets filosofi. Du vil få en varm velkomst og kunne nyte turen i rolige omgivelser, alt er designet for å skape den mest behagelige atmosfæren og opplevelsen for passasjeren.

Det er en imponerende flåte av ferger som seiler under Blue Star Ferries flagget. Flåten består av 9 store moderne fartøy som kan nå høye hastigheter og har store kapasiteter for både biler og passasjerer. Flåten består av skipene Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Du er garantert å reise med stil over Egeerhavet med Blue Star Ferries.

Med directferries.no kan du finne Blue Star Ferries seilplaner, billettpriser og booke Blue Star Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Blue Star Ferries ruter

Blue Star Ferries kundeanmeldelser

 • "Flott båt. Denne bør også Apollo bruke"

  Flott båt. Tok oss sikkert og behagelig over til Santorini fra Naxos

  'Raymond' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Les mer Les mindre
 • "Blue Star Feios til Naxos"

  Bra.

  'Anonym' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Les mer Les mindre
 • "Pireus til Naxos"

  Fin tur med Blue Star Ferries

  'Monrad' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star 2

  Les mer Les mindre
 • "Nice trips"

  Traveled two times with Direct Ferries this summer and was very pleased both times. They were on schedule both times and the crew was helpfull and serviceminded. Recommended!

  'Anonym' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Les mer Les mindre