Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver et stort antall fergeruter som binder sammen fastlands- Hellas med et stort antall greske øyer, samt at de har en rekke ruter mellom øyene. Blue Star Ferries er en av de mest brukte fergeoperatørene og knytter fastlandshavnene i Piraeus, Rafina og Thessaloniki til Kreta, øygruppene i Kykladene, Dodekanesene og de nordøstlige Egeiske øyene.

Så snart du går ombord på en av Blue Star sine fartøy vil du se at gjestfriheten er integrert som en del av selskapets filosofi. Du vil få en varm velkomst og kunne nyte turen i rolige omgivelser, alt er designet for å skape den mest behagelige atmosfæren og opplevelsen for passasjeren.

Det er en imponerende flåte av ferger som seiler under Blue Star Ferries flagget. Flåten består av 9 store moderne fartøy som kan nå høye hastigheter og har store kapasiteter for både biler og passasjerer. Flåten består av skipene Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Du er garantert å reise med stil over Egeerhavet med Blue Star Ferries.

Med directferries.no kan du finne Blue Star Ferries seilplaner, billettpriser og booke Blue Star Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Blue Star Ferries ruter

Blue Star Ferries kundeanmeldelser

 • "Billig, men dårlig"

  Her er erfaringen min: Santorini – Paros, 18. september. Tur kl. 4:30 i stedet for 3:15. reisende blir ikke advart om en omvei til en annen øy, og fikk ingen undskyldning for dette. Paros – Santorini, 22. september skulle seile kl. 11:50. vi mottok en sms dagen før kl. 14, som informerte oss at fergen var avlyst på grunn av streiker. Ved skranken fikk vi av vidd at dette ville være i 5 dager! Personen gjorde ingenting for å prøve å finne en alternativ løsning for oss, slik at vi måtte finne vår egen. Så alt i alt, billig, men dårlig.

  'Gwenvael' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Naxos/Blue Star Delos

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur "

  Ny og komfortabel båt, stødig selv om det blåste godt, en frisk tur på havet.

  'Magne' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Les mer Les mindre
 • "Reiser med Blue Star Ferries"

  Jeg har reist med Blue Star Ferries i de siste par år; fra Kos til Rhodos, Rhodos til Symi, Symi til Santorini, Santorini til Athen og et par flere turer. Jeg hat alltid synes at denne service er svært god. Det er komfortable ferger med nok plass og service til å gjøre selv en lang reise, god. Jeg vil alltid bruke Blue Star Ferries, når jeg skal reise mellom de greske øyene.

  'Kathryn' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star 2

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Bookingen med Direct Ferries fungerte prikkfritt Hentet billettene på fergeleiet. Ingen problemer.

  'Anonym' reiste med Blue Star Ferries på Blue Star Patmos

  Les mer Les mindre