Koufonissi til Pireus Ferge

Koufonissi Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 55 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 35 min.

Det er 11 Uke overfarter på Koufonissi Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Koufonissi - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t 55 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Koufonissi Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Koufonissi Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger i Kykladene i Naxos kommune. Øya ligger sørøst for øya Naxos og vest for øya Amorgos. Koufonisia består av tre forskjellige øyer; Kato og Pan Koufonisia og Keros som er ubebodd og et beskyttet arkeologisk område. Gjenstander funnet på Keros i det 20. århundret, inkluderer en lang rekke kunstverker. Kato Koufonisia er også ubebodd og ligger ved siden av Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den minste og tettest befolket øya i den kykladiske øygruppen. Den lille kirken Panagia som er bygget over gamle ruiner, er kanskje det mest populære synet på øya. Øyas havn brukes hovedsakelig av turistbåter og fiskefartøyer. Besøkende til øya møtes av en hvit vindmølle, som er plassert på den østlige side av havnen. Hovedbyen på æya er Chora, som ligger på den sørvestlige kysten og mange hus av typisk kykladisk arkitektur.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.