Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Tunisia

Det eventyrlignende landet Tunesia er beliggende et steinkast fra Sicilia og er et praktfullt feriereisemål. Landet har en annerledes kultur med en blanding av både orienten og Europa. Opp gjennom årene har erobrerne avløst hinanden og romere, arabere, tyrkuere og franksmend har all sat preget sitt på den tunisiske kulturen.

Tunesia lokker med spennende historiefortellinger fra den arabiske verden og fra de romerske keiserne. Her bys på masser av sol, skjønne strender og middelhavets herlige vann og det tiltrekker mange turister. Her venter mange interessante og annerledes opplevelser rundt om hvert hjørne.

Tunesia er et ekte historisk skattekammer overstrødd med ruinbyer fra romerriget, bl.a. det vedbevarende amfiteatret i El Djem. I landets hovedstad Tunis dunker den moderne arabiske pulsen. Handlen i den gamle medinaen er likeså livlig som trafikken utenfor er tæt. I syden lokker Sahara og de særpregete osabyene.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Tirrenia (CTN)
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Corsica Linea (CTN)
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Tunisia anmeldelser

 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  Les mer Les mindre
 • "Genoa til Palermo"

  På den 21 timer lange turen var restauranter bare åpen en liten del av tiden, slik at tilgjengeligheten for skikkelig mat var nokså dårlig. Maten servert etter boarding var kald, men smakte ok. Det var svært stressende og irriterene å være tvunget til å lytte til høy og dårlig underholdning de siste to timene i salongen innen ankomst.

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig reise"

  Reiste med M/S Snav Toscana mellom Sardinia og Italia. Skipet var hyggelig og holdt høy standard. God mat i restauranten. Veldig hyggelig personale om bord. Lugaren var ren og pen. Reiser gjerne med M/S Snav Toscana igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Noen problemer, men det virker."

  - Lugaren vi fikk var god. Stor, behagelig seng, - Reisen var rolig. - Ikke mange servicer. Det var bare et spisested åpen om natten for en stund. Bar åpnet aldri. Det var bare én kafe åpen, og ingen varm mat. - Fergen var tre timer forsinket. Det tok dem fem timer å lesse den, og ankom bare to timer før avgang. Hele lesse prosessen var tortur. Vi reiste uten bil, så da de åpnet porten til kai, var det en veldig lang gåtur, hvoretter vi måtte stå i kjø i blest, mens de sjekkede dokumenter flere ganger utenfor. Pass og billetter – igjen og igjen. - Mange passasjerer bestiller de billige billettene, som gir dem et sovesete. De fleste bruker dem imidlertid ikke. De tar med puter, madrasser, barnesenger og sover i haller og korridorer. Svært irriterende. De bør bruke det setet de har fått tildelt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Tunisia