Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Civitavecchia havn

 • Med bil

  Civitavecchia havn er i midten av Lazio regionen, rundt 80 km fra Roma. Nord fra, exit Aurelia SS1 Civitavecchia – Orte (Bretella) og følg skiltene til ’Porto’. Sør fra og Roma, ta exit ’Civitavecchia sud’ og følg skiltene.

 • Med tog

  Civitavecchia togstasjon ligger ca. 500 m fra havnen. Det er en Trenitalia pendelbuss som knytter med de lokale togene som kommer fra Roma.

 • Adresse

  Via Braccianese Claudia, 1, 00053 Civitavecchia

 • Civitavecchia Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Civitavecchia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Civitavecchia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Civitavecchia Ferge servicer

Civitavecchia Guide

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er en by og kommune i provinsen Roma i den sentrale italienske regionen Lazio. Byens havn ble opprinnelig bygget av keiser Trajan, og skyldte sin opprinnelse til keiseren og ble derfor kjent som Portus Trajani. Civitavecchia havn er dannet av to moller og en bølgebryter, hvorpå man finner et fyrtårn. Stedet ble en fri havn under pave Innoncent XII i 1696. Den led i hendene på barbarer og muslimere, og ble okkupert av Frankrike i 1849. De pavelige troppene åpnet portene til festningen av den italienske general Bixio i 1870. Den ble nesten totalt ødelagt under annen verdenskrig, men har blitt ombygget siden da. Den nye design har gjort det vanskelig å nyte den urbane layout, men hvis man tar sin tid, er det fortsatt mye å oppdage.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.