Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Naxos havn

  • Naxos Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Naxos før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Naxos Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Naxos Ferge servicer

Naxos Guide

Hva er det å gjøre i Naxos?

Gater fylt med god stemning, butikker, restauranter og brostein, Naxos er et knutepunkt for turisme. I motsetning til mange andre greske øyer er ikke de helt avhengig av turister som kommer hit for å ligge på stranda. Øya har mange historiske steder, slik som marmorporten på holmen Palatia ved havnen. Andre steder å se er Panagia Drossiani-kirken og det venetianske museet. Ønsker du historie og kultur bør du bruke hele dagen i gamlebyen med å utforske de forskjellige husene og se deg rundt. Om du vil ha pittoreske bilder så kan du bruke litt tid på holmen Portara, her vil du definitivt få bilder som kommer til å misunne andre.

Hvordan kommer besøkende seg rundt Naxos?

Det beste er å gå og utforske Naxos i sitt eget tempo. Det er også drosjer her som er lett tilgjengelig, avtal pris før du setter deg inn. Om du vil utforske mer av området rundt kan du også leie en bil.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.