Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Guadeloupe

Øygruppen Guadeloupe er et fransk oversjøisk departement i Det karibiske hav. Det består av øyene i Basse-Terre i vest og Grand-Terre i øst, adskilt av en smal strekning av vann.

Guadeloupe har alt man trenger for en uforglemmelig ferie; sandstrender, en vidunderlig nasjonalpark og imponerende historiske landemerker.

Grand Anse, som ligger bare 2 km nord for Deshaies på Basse-Terre, er en lang, solfyllt strand som er vel verdt et besøk. Selv om det kan virke travelt, så kan du finne roligere områder lengre ned ved havnen.

Basse-Terre er også hjemsted til en flott nasjonalpark. En fottur gjennom regnskogen gir en flott mulighet til å oppleve et fantastisk dyreliv, som Guadeloupe-vaskebjørn, mongoose, agouti og over 30 forskjellige fuglearter.

Guadeloupe kan friste med utsøkt fransk mat, og det kan anbefales å besøke resturanten 'La Savane" i Deshaies ved strandpromenaden. Her serveres et utvalg av klassikere, som blant annet kalvenyre og lammefillet.

Du kan få et inntrykk av øyens kultur ved å ta en tur i naturskjønne omgivelser til Grand-Terre. I Pointe-a-Pitre på vestkysten, finner man St-Pierre et St-Paul-katedralen. Med sin særegne struktur av jernbjelker har den fått tildelt kallenavnet «The Iron Cathedral", og vil bekytte mot orkaner og jordskjelv. Damoiseau Distilleri i Les Moule, er også verdt et besøk. Her får man et fascinerende innblikk i lokal produksjon av rom.

10 km sør for hovedøyen ligger Terre-de-Haut. Hovedattraksjonen på denne lille øya er Fort Napoleon fra det 19. århundret, hvor det tilbys fantastisk utsikt. Etter at man har utforsket fortet, kan man spasere gjennom kaktushager, og besøke sjøfartmuseumet hvor du kan lære om det berømte "Slaget i Les Saintes" i stor detalj - en fire-dagers konflikt mellom franske og britiske skip i det 18. århundret.

Den eneste fergeruten i Guadeloupe går mellom Trois Rivieres i sør-Basse-Terre og Les Saintes i Terre-de-Haut, og drives av ferjeoperatøren, CTM Deher. Med to avganger hver dag på bare 15 minutter, så kunne det ikke bli enklere å besøke de karibiske perler.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • CTM Deher
    • Få pris
  • L’Express Des Iles
    • Få pris

Ruter og havner i Guadeloupe