Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ibiza havn

  • Med bil

    Ibiza ligger i den sørøstlige region av øya og havnen ligger i Ibiza by. Adgang til havnen er av Avenida Santa Aulalia og Av. Andanes. Passasjerterminalen kalles ’Estacion Maritima del Puerto’.

  • Adresse

    Estación Marítima, Andenes del Puerto s / n, C.P. 07 800, de baleariske øyene

  • Ibiza Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ibiza før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ibiza Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ibiza Ferge servicer

Ibiza Guide

Ibiza Guide

Ibiza by ligger på øyen Ibiza, og tilhører de baleariske øyene, den spanske øygruppe som ligger i Middelhavet. Det unike ved Ibiza er at gatene i forskjellige bydeler ligger som de gjorde i fortiden og gir dermed en visuell kronologi av ulike kulturer som har besøkt stedet. Ibiza by er av overskuelig størrelse og oser i dag av atmosfære som er blandet av like deler tradisjonell spansk kultur, som det kjennes fra det meste av landet, europeisk jet-sett og hippiekultur, som er etterlevelse fra det glade 60ene. Ibiza er kjent for å være en festby, men det er mer til byen end dette. Man vil også finne attraktive strender og et mer fasjonable kveld- og natteliv.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.