Aquabus
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Aquabus

Aquabus tilbyr ruter mellom Ibiza og Formentera året rundt. Selskapet ble grunnlagt i 1985 og leverer god service med fleksible ruter.

Aquabus Ferry Boats er en del av skolen Aquabus Maritime Professional Training school hvor du kan få maritime kurs til rimelige priser. Selskapet tilbyr også lokale tjenester som knytter sammen de mest populære nattklubbene og strendene på Ibiza, til svært konkurransedyktige priser.

Aquabus sine båter er relativt små, og av den grunn er det mulig å kjøre ganske nært inntil kystlinjen. Dette gjør at du i løpet av turen kan du få med deg fantastisk utsikt over øyene, og det fargerike sjølivet i det krystallklare vannet rundt Formentera.

Ruten Ibiza- Formentera går hele året og tar ca. 40.minutter, som gjør at det er den enkleste måten å komme seg fra en øy til den andre.

Aquabus er også et godt valg om du reiser med familien til Ibiza og Formentera, på grunn av den gode atmosfæren ombord på fartøyet.

Med directferries.no kan du finne Aquabus seilplaner, billettpriser og booke Aquabus fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Aquabus med alternative fergeselskaper.

Om bord Aquabus

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.