Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Formentera

Formentera er den minste og sørligste øya i den baleariske øygruppen, som ligger rundt seks kilometer sør for Ibiza.

Formentera, var i mange år ansett som Ibizas beskjedne lillesøster, men det har forandret seg i takt med at øya har vokst i popularitet. Formentera har en mer avslappet stemning enn de andre baleariske øyene, og er et paradis for deg som vil slappe av i en solseng på en av Middelhavets beste strender.

De fleste besøkende velger å ta turen mellom mai og oktober, selv om Formentera sjelden blir så overfylt som naboøyen Ibiza, Mallorca eller Menorca. Utenfor sesongen, er strendene nesten øde, og de fleste barer og restauranter er stengt.

Den eneste muligheten til å entre øyen er med ferge, og det tilbys raske og hyppige forbindelser fra Ibiza samt fra det spanske fastlandet. På grunn av Formentera sin nærhet til Ibiza, er strekningen kort og drives hovedsaklig av passasjerferjer med få fasiliteter ombord. Hyppigheten av avganger øker i høysesongen for å møte etterspørselen.

Ferger fra det spanske fastlandet er sjeldnere og tar lengre tid, men fasilitetene ombord er mer komfortable. Denne krysningen går vanligvis mellom april og september.

Fergehavnen i Formentera er på La Savina på nordsiden av øya.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
 • Aquabus
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmapi
  • Få pris

Formentera anmeldelser

 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Formentera