Denia til Formentera Ferge

Denia Formentera fergeruten knytter Spania med Formentera. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Denia Formentera fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Denia - Formentera Fergeselskaper

  • Balearia
    • 3 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Denia Formentera priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Denia Formentera ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spania, som ligger på Costa Blanca halvveis mellom Alicante og Valencia, og tett på feriebyen Axbia. Byen er oversett av et slott fra det 11. og 12. århundret, hvorfra man har utsikt over hele byen og det omkringliggende området. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden av Middelhavet, overfor Balearene.

Denias strende er brede, og fantastisk for vannsport. Strendene er generelt tildelt det europeiske blått flagget for vannkvaliteten dens og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrendene Les Marines og sør for Denia ligger det klippefylte området Les Rotes med sine spektakulære bukter og klare vann.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Balearene.

Formentera Guide

Den spanske øya Formentera er en av Balearene og ligger omkring 6 km sør fra Ibiza. Øya er kjent som det siste Middelhavs paradis, fordi den har kunne leverer en god blanding av miljøvern sammen med turisme. Øya er forholdsvis utilgjengelig, siden den eneste måte å komme hit er med båt fra Ibiza, så hvis man er etter fred og ro, er øya perfekt. Besøkender kan nyte sykling og svømming fra en av øyas strender.

Seiltiden fra Ibiza til Formentera er ca. 30 minutter.