Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Honduras

Det frodige tropiske paradiset, Honduras, er et fantastisk mellom-amerikansk land med en fascinerende historie.

Du vil se bevis på dens fortid uansett hvor du går. Som mange land på kontinentet var det hjem til Maya-sivilisasjonen frem til den spanske invasjonen på 16. århundret

Noen kjente landemerker stammer fra det 17. århundret som Fortaleza Santa Barbara i Trujillo og de gamle Mayaruinene i Copán. Arkeologer har beskrevet Copán som den mest "kunstneriske" av alle Maya-byer, så sørg for å ta med et kamera.

Den tidligere hovedstaden, Comayagua, har en rekke elegante spanske koloniale bygninger. Den beste tiden å besøke er i påsken, da kan man se lokalbefolkningen vise frem fantastiske kunstverk laget av sagmugg.

Du kan fordype deg videre inn i Honduras kultur med et besøk til "Museum of National Identity" i hovedstaden, Tegucigalpa. Her finner du et stort antall utstillinger som gir en omfattende oversikt over landets historie, blant annet den bemerkelsesverdige historie om deres frigjøring.

Sørg for å prøve den lokale maten, fra en gateselger eller en av de mange eksklusive restaurantene. Maten i Honduras henter inspirasjon fra Spania, Karibien og Afrika med de mest populære ingrediensene som kylling, ris og kokosmelk.

Bay Islands, som ligger mellom 25-50 km fra den nordlige kysten av Honduras, er svært populær blant turister. Roatán er den største og mest besøkte. Her kan man dykke i det nest største korallrevet i verden. Vannet er fullt av havskilpadder, koraller og fra tid til annen hvalhai.

I tillegg til korallrev, så har Roatán fantastiske hvite strender og frodige skogsområder, noe som gjør det til et ideelt sted å slappe av etter en dag med sightseeing på fastlandet.

Reiser mellom La Ceiba og Roatán kunne ikke vært enklere. Det er to avganger i døgnet med en gjennomsnittlig seilingstid på 1 time og 20 minutter. Safe Way Maritime driver denne fergeruten, og stiller med komfortable og godt klimatiserte ferger med rundt 300 seter om bord.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Safe Way Maritime
    • Få pris

Ruter og havner i Honduras