Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Belfast havn

 • Med bil

  Isle of Man ferger seiler fra Albert Quay. Følg den gule AA tegn (IOM Ferry). Passasjerer fra nordvest spissen skal følge skilt ’Docks (S)’ på M2. ferger og Norfolkline Liverpool ferger seiler fra Victoria terminal på West Bank Road som ligger utenfor motorveien M2 (Fortwilliam rundkjøring). Havnen er godt skiltet fra motorveien og andre ruter.

 • Med tog

  De fleste toge stopper ved Great Victoria Street stasjon i Belfast sentrum, med unntak av tog fra Dublin og Larne, som stopper ved Belfast Central stasjon i nærheten av Waterfront Hall på East Bridge Street. For informasjon om lokal offentlig transport, se [URL1[ netteside.

 • Adresse

  Isle of Man Steam Packet Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast, BT3 9SS. Stena Line Victoria Terminal 4, West Bank Road, Belfast BT3 9JL

 • Belfast Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Belfast før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Belfast Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Belfast Ferge servicer

Belfast Guide

Belfast Guide

Belfast er Irlands nest største by og den nest største byen i Nord-Irland, hvor det også er hovedstaden. Byen har mye historie, som kan ses på arkitekturen i noen av de viktigste bygningene, som for eksempel Town Hall, Albert Memorial, St. Anne’s Cathedral og Cliftion House, som er Belfasts eldste offisielle bygning. Det er veldig hyggeligt å utforske butikkene i sentral Belfast, da det finnes mange spesielitet butikker her og på de store torge finnes mange kjedebutikker. Byens største handelspunkt ligger rundt om Donegall Place, hvor det er begrenset trafikk. Belfasts kulturelle scene har vokst opp med den store åpningen av det nye flotte konsert- og kongressenter, Waterfront Hall, hvor noe av verdens største stjerner har vært. Belfast har en bra natteliv hvor man kan danse til langt ud på kvelden. Med så mye å tilby i Belfast er her noe for alle og for alle aldersgrupper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.