Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Argentina

Argentina er det åttende største landet i verden, og det dekker det meste av det sørlige Sør-Amerika.

Da landet ble uavhengige fra Spania i 1816, så ble Argentina den rikeste søramerikanske nasjonen i starten av det 20. århundre, og tiltrakk seg nesten seks millioner europeiske innvandrere etter 1914. På tross av sine kulturelle skiftninger, så har den argentinske lidenskapen for tango, gaucho, fotball og biff en stor tiltrekningskraft, og lokker besøkende fra hele verden.

Sett bort i fra den fascinerende samfunnsgeografien, så finner man en forbløffende geografi i fysisk stand. Her kan man finne alle tenkelige og utenkelige landskaper. I nord finner man det sub-tropiske, som spenner seg hele veien ned til den sentrale regionen, til en polar sørspiss, og bringer med seg et stort utvalg av naturlige underverk. På topplisten ligger Andesfjellene, det nest høyeste punktet på jorden, som befinner seg langs vest. Det utrolige fossefallet, Iguazu, som grenser til Brasil, og saltslettene i Andean, samt glitrende isbreer i Patagonia-regionen.

Den viltvoksende, kosmopolitiske hovedstaden, Buenos Aires, er plassert ved den vestlige bredden av Rio de la Plata. En flerkulturell by, hvor det meste av arkitekturen er i europeisk stil. Til tross for det kulinariske mangfoldet, så er hovedretten grillet biff, og kan best nytes til utsikten av livlig tangodans, som er uten tvil landets største bidrag til verden. Man bør også oppsøke en av de hippe kunstscenene. Rundt hvert hjørne kan man finne detaljerte malerier, noe som gjør dette til et av de mest fengslende metropoler på kontinentet.

Innenfor den fjellrike nordvestlige regionen, ble Salta grunnlagt i 1582, og tilbyr et roligere tempo, med flere spennende museer, enn den travle hovedstaden. Her er den estetiske koloniale arkitekturen godt bevart, og det har blitt en av de mest besøkte områdene i landet.

Øst for Argentina, ligger Uruguay, på motsatt side av Rio de la Plata. Det vil si at det er svært mange internasjonale ferger som har avganger til Buenos Aires. Reisetiden tar mellom en til fem timer, avhengig av ditt valg av selskap og utgangspunkt: Colonia del Sacramento eller den uruguayanske hovedstaden, Montevideo.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Colonia Express
    • Få pris
  • Buquebus
    • Få pris

Ruter og havner i Argentina