Book en Bandar Bentan Telani ferge

Bandar Bentan Telani fergehavn i Bintan Island knytter deg med Tanah Merah i Singapore med et valg av opp til 12 avganger ukentlig. Seiltiden for Bandar Bentan Telani til Tanah Merah overfarten er fra 1 time 10 minutter, og med Bintan Resort Ferries.

Bandar Bentan Telani havn kart

Trykk her for kart

Bandar Bentan Telani Ferge servicer

 • Bintan Resort Ferries
  • 12 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani er en fergehavn på den vestlige delen av Bintan i Riauøygruppen i Indonesia. Det er flere avganger daglig som knytter Bandar Bentan Telani havn til Tanah Merah havn i Singapore, og overfarten tar bare 45 minutter.

For at imøtekomme den store utviklingen som ble satt igang på Bintan, begynte etableringen av moderne infrastruktur i 1991. Den gang var øya bare tilgjengelig med ferge, og derfor fikk Bandar Bentan Telani havn prioritet under utviklingen.

I dag har Bintan en liten innenlandsk flyplass og tre internasjonale havner, men de fleste reiser stadigvekk via Bentan Telani havn.

Slik kommer du til Bandar Bentan Telani havn

 • Bandar Bentan Telani Havn Adresse

  Jl. Raja Haji Teluk Sebong, Bintan, Kepulauan Riau 29155

 • Bandar Bentan Telani Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bandar Bentan Telani før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bandar Bentan Telani Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.