Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Dunkerque havn

 • Med bil

  Fra A25 Lille: ta A16 i retning Calais. Fra A16 Dunkerque/Belgia: ta avkjøring 24. Følg skiltene market ‘Port Rapide / Car Ferry’. Fra St. Omer: D600 krysser A16 direkte til havnen. Fra Dunkerque sentrum: følg skiltene til Calais – enten A16 til avkjøring 24 eller RN1og følg skiltene til ’Loon Plage / Car Ferry’.

 • Med tog

  Dunkerque SNCF togstasjon ligger en kort spasertur fra turistkontoret på rue de l’Amiral ROnarc’h. For mer informasjon, se SNCF nettside.

 • Adresse

  Terminal Roulier du Port Ouest, F-59279 Loon-Plage Dunkerque

 • Dunkerque Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dunkerque før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dunkerque Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Dunkerque Ferge servicer

Dunkerque Guide

Dunkerque Guide

Dunkerque er en havneby som ligger i nordligste delen av Frankrike, 10 km fra den belgiske grensen. Byens navn kommer fra det vest flamske ’Duin’ (sanddyner) og ’Kerk’ (kirke). Frem til midten av det 20. århundre var byen i det nederlandsk-talende området og den nederlandske dialekten kan stadig finnes den dag i dag, men er hovedsakelig blitt erstattet av fransk. Området var mye omstridt mellom Spania, England, Holland og Frankrike. I 8 års krigen var havnen base for den beryktede Dunkerque Raiders inntil byen ble erobret av Ludvig XIII av Frankrike i 1646. Under annen verdenskrig fandt sterke kamper sted omkring Dunkerque under den tyske invasjonen i 1640, men en pause i handlingen tillod et stort antall franske og britiske soldater å flykte til England. 338,226 menn ble evakuert under konstant bombing (mirakelet av Dunkerque, som Winston Churchill kalte det).

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.