Book en Dunkerque ferge

Dunkerque fergehavn i Frankrike knytter deg med Dover i England med et valg av opp til 11 avganger daglig. Seiltiden for Dunkerque til Dover overfarten er fra 2 Timer, og med DFDS Seaways.

Dunkerque havn kart

Trykk her for kart

Dunkerque Ferge Alternativer

Dunkerque Ferge servicer

 • DFDS Seaways
  • 11 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Dunkerque Guide

Dunkerque er en havneby som ligger i nordligste delen av Frankrike, 10 km fra den belgiske grensen. Byens navn kommer fra det vest flamske ’Duin’ (sanddyner) og ’Kerk’ (kirke).

Frem til midten av det 20. århundre var byen i det nederlandsk-talende området og den nederlandske dialekten kan stadig finnes den dag i dag, men er hovedsakelig blitt erstattet av fransk.

Området var mye omstridt mellom Spania, England, Holland og Frankrike. I 8 års krigen var havnen base for den beryktede Dunkerque Raiders inntil byen ble erobret av Ludvig XIII av Frankrike i 1646.

Under annen verdenskrig fandt sterke kamper sted omkring Dunkerque under den tyske invasjonen i 1640, men en pause i handlingen tillod et stort antall franske og britiske soldater å flykte til England. 338,226 menn ble evakuert under konstant bombing (mirakelet av Dunkerque, som Winston Churchill kalte det).

Slik kommer du til Dunkerque havn

 • Med bil

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Med tog

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Adresse

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Dunkerque Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dunkerque før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dunkerque Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.